Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Από την πρώτη κιόλας χρονιά, οι δρομείς και όσοι λατρεύουν το τρέξιμο έδειξαν τη συμπάθειά τους. Τρία χρόνια μετά το Sifnos Run τείνει να γίνει μία αγαπημένη συνήθεια στο δρομικό κίνημα!

Την Κυριακή 12 Μαΐου η Σίφνος θα φιλοξενήσει για τρίτη συνεχή χρονιά το Sifnos Run κι εμείς θα συνοψίσουμε σε 9 προτάσεις τους αντίστοιχους λόγους για να δώσει (και) φέτος το «παρών».

sifnos run2019a

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ SIFNOS RUN 2019.

1.Η πιστοποίηση. Οι αγώνες του Sifnos Run έχουν τη Διεθνή Πιστοποίηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δρόμων AIMS και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου IAAF. Άρα είναι ότι πρέπει για το… βιογραφικό σου.

2.Η Σίφνος. Το νησί των 3.000 (περίπου) κατόικων, των Κυκλάδων έχει πολύ όμορφα μέρη να επισκεφτείς με αφορμή τον αγώνα.

3.Η εποχή. Μετά τις γιορτές του Πάσχα, το Sifnos Run είναι ένας ωραίος τρόπος να συνδυάσεις μία συντομή εξόρμηση με το τρέξιμο.

4.Η εκδρομή. Μπορείς να πάρεις την παρέα σου και να οργανώσεις μία φανταστική ολιγοήμερη εκδρομή πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

5.Οι αγώνες. Οι κύριες διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων αποτελούν δύο πολύ καλές… προκλήσεις.

6.Τα ακτοπλοϊκά. Αν το σκέφτεσαι ακόμα λόγω των ακτοπλοϊκών, να σε ενημερώσουμε πως όσοι πάρουν μέρος στον αγώνα θα έχουν 40% έκπτωση.

7.Το race pack. Δεν θα κρύψουμε ότι κι εμείς σαν δρομείς περιμένουμε πως και πως πριν από κάθε αγώνα το… unboxing του race pack. Το Sifnos Run δεν μας έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής σε αυτό το κομμάτι.

8.Η τιμή. Το κόστος των εγγραφών και στις 2 διαδρομές είναι 10€. Αρκετά «τίμια» τιμή αν αναλογιστούμε και την εποχή.

9.Η φιλοξενία. Από τη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στο λιμάνι θα νιώσεις μέλος του νησιού, καθώς όλοι οι ντόπιοι θα σε υποδεχτούν με τις καλύτερες διαθέσεις.