Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Στη Σέριφο επικρατεί αναστάτωση. Η υπόθεση της παραίτησης του γιατρού Θανάση Κοντάρη από το Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σερίφου έφερε στην επικαιρότητα ανάμεσα στα άλλα και μία καταγγελία για εκφοβισμό του γιατρού από κομματικά στελέχη.

Η καταγγελία είχε γίνει αρχικά από τον ίδιο τον γιατρό στα social media και σήμερα σειρά είχε ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σύρου με «εμπλοκή» ανθρώπων που βρίσκονταν στο πλευρό του υποψήφιου βουλευτή Κυκλάδων, Γιάννη Βρούτση.

Η «πρωταγωνίστρια» όμως, Χριστίνα Καταλειφού με ανάρτησή της εδώ και αρκετές ημέρες είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την υπόθεση αυτή. Και ζητάει την αποκατάσταση της αλήθειας. Μάλιστα σημειώνει ότι ο γιατρός την αποκάλεσε «ανάξια μητέρα»

Η τοποθέτηση της κας Καταλειφού

«Μόλις πληροφορήθηκα πως ο κ. Athanasios Kontaris έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τον λεκτικο διαπληκτισμό που ειχα μαζί του στο ΠΠΙ ΣΕΡΙΦΟΥ.

Επειδή με έχει μπλοκάρει εδω και καιρό δεν μπορώ να απαντήσω στην ανάρτηση του και θα τοποθετηθώ από το προφίλ μου.

Αρχικά δεν είμαι συνεργάτης του κ. Βρούτσης Ιωάννης. Βρέθηκα στον χώρο με τον πατέρα μου για προσωπικό λόγο, και δέχτηκα λεκτική και σεξιστική επίθεση με αφορμή ενος σχολιασμού που είχα κάνει προ καιρού σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Επειδή στην τοπική κοινωνία είμαι γνωστή, εργαζόμενη μητέρα με 2 παιδιά και κάτοικος Σερίφου εδώ και 38 χρόνια, ειναι ντροπή γιατρέ να με αποκαλείς τραμπούκο και ανάξια μητερα μόνο και μόνο για λίγη δημοσιότητα».

Πηγή: https://naxospress.gr