Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Εν μέσω των ιδιαίτερων και πρωτοφανών συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία ,ολοκληρώθηκε, την Τρίτη 26 Μαΐου 2020, η εαρινή Εθελοντική Αιμοδοσία, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου.

Ευχαριστούμε ολόψυχα τους εθελοντές αιμοδότες του νησιού μας, οι οποίοι προσήλθαν και προσέφεραν το αίμα τους ως δώρο ζωής, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την έμπρακτη αλληλεγγύη και τη στήριξή τους προς τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου ευχαριστεί επίσης, όλο τον κόσμο που ενδιαφέρθηκε, αλλά για ειδικούς λόγους δεν μπόρεσε να δώσει αίμα στην παρούσα φάση.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

*το κλιμάκιο με τους νοσηλευτές και τους γιατρούς του νοσοκομείου για την άψογη συνεργασία για ακόμα μια φορά

*τους γιατρούς και το προσωπικό του Π.Π.Ι Σίφνου

*τον κ .Μιχάλη Σούλη για την παραχώρηση του ψυγείου συντήρησης

*το Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Σίφνου για την αποδέσμευση καταλυμάτων για τη διαμονή του κλιμάκιου

*το κ. Νίκο Βενάκη για το γεύμα του κλιμακίου

Άξιο αναφοράς η προσέλευση νέων παιδιών που αιμοδότησαν για πρώτη φορά. Το τετραήμερο της αιμοδοσίας προσήλθαν 270 εθελοντές εκ των οποίων αιμοδότησαν 245 ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και ρεκόρ. Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής, δεν σταματά ποτέ, ούτε η ανάγκη να στηρίξουμε τον άνθρωπο, τον διπλανό μας, τον συγγενή . Δίνεις αίμα, Δίνεις Ζωή, Είσαι Δυνατός εσύ και γίνονται μαζί και οι γύρω σου!»

sifnos probonas nikos

Η Σίφνος αποχαιρετά τον δάσκαλο Νίκο Προμπονά

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Νίκου Προμπονά.

Ενός ανθρώπου που πρόσφερε τα μέγιστα στην ιστορία και την παράδοση του νησιού και δίδαξε εκτός των άλλων αξίες όπως το ήθος, την αξιοπρέπεια και το σεβασμό.

Καλό ταξίδι κύριε Νίκο.

Περισσότερα στη σελίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου εδώ...