Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

Η Αιμοδοσία της Εργατικής Ένωσης Κιμώλου ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους και γνωστούς που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο στην εθελοντική αιμοδοσία η οποία πραγματοποιήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 2022, στο Κέντρο Υγείας Μήλου, στην οποία έλαβε μέρος για δέκατη τέταρτη φορά η Εργατική Ένωση Κιμώλου «Αγία Βαρβάρα» για τις ανάγκες συνανθρώπων μας.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας:

  • Στο Δήμο Μήλου ο οποίος ανέλαβε τη μεταφορά των αιμοδοτών εντός της Μήλου, με το δημοτικό λεωφορείο από και προς το Κέντρο Υγείας Μήλου, στο προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μήλου και την ομάδα νοσηλευτών από το «Τζάνειο Νοσοκομείο», οι οποίοι συνέβαλαν στην άμεση, ανώδυνη και ευχάριστη ολοκλήρωση της διαδικασίας της αιμοδοσίας.
  • στην εταιρεία Bentomine S.A.η οποία είχε την ευγενή καλοσύνη να χορηγήσει αιμοδοτική άδεια στους εργαζόμενους της,
  • θερμές ευχαριστίες στην Blue Gem ναυτιλιακή εταιρία, πλοιοκτήτρια εταιρεία του πλοίου Οσία Μεθοδία και τον πλοιοκτήτη Captain Μανώλη Γαλανό, οι οποίοι μερίμνησαν για τη δωρεάν μεταφορά των αυτοκινήτων, όσων αιμοδοτών επέλεξαν να μετακινηθούν με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο, από την Κίμωλο στα Πολώνια της Μήλου και για την επιστροφή.
  • Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν ολόψυχα και ευχόμαστε στην επόμενη αιμοδοσία να μπορέσουν περισσότερα άτομα να εκπληρώσουν το εθελοντικό τους έργο και την αγάπη τους προς το συνάνθρωπο συμβάλλοντας έμπρακτα με τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα όπως είναι η προσφορά αίματος από την οποία εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές. Η συμμετοχή και η επιθυμία να γίνετε δωρητές αίματος, δείχνει έμπρακτα την αγάπη σας για το συνάνθρωπο. Η εθελοντική αιμοδοσία αναδεικνύει το πραγματικό νόημα σε αξίες, όπως, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά.

Σας ευχαριστούμε που ανταποκρίνεστε στο κάλεσμα μας και συνδράμετε προς τους συνανθρώπους μας.

Εργατική Ένωση Κιμώλου «Αγία Βαρβάρα»

[Φωτογραφία αρχείου]