Μήλος

Κίμωλος-Σίφνος-Σέριφος

aimodosia

Στις 1 και 2 Απριλίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου εθελοντική αιμοδοσία. Στην αιμοδοσία πήρε μέρος και η Εργατική Ένωση Κιμώλου «Αγία Βαρβάρα» με τα μέλη της και όχι μόνο. Ήταν η τρίτη φορά που δώσαμε αίμα στην τράπεζα αίματος της Εργατικής Ένωσης Κιμώλου «Αγια Βαρβάρα» για τις ανάγκες συνανθρώπων μας που το χρειάζονται. Με αφορμή το γεγονός αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

-την εταιρεία «ΜΠΕΤΟΜΑΙΝ» που είχε την ευγενή καλοσύνη να δώσει αιμοδοτική άδεια σε όσους εργαζομένους της έδωσαν αίμα, την εταιρεία «ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ Ι Ν.Ε.» και τον ιδιοκτήτη της Μανώλη Γαλανό που φρόντισαν για την δωρεάν μεταφορά των αιμοδοτών από την Κίμωλο στα Πολώνια της Μήλου και την επιστροφή τους στην Κίμωλο,

-την εταιρεία «ΙMERΥS» για την προσφορά της διαθεσιμότητας να ναυλώσει λάντζα προς μεταφορά των εργαζομένων, καθώς επίσης τον δήμο Μήλου για την συνδρομή τους στην μεταφορά των αιμοδοτών εντός της Μήλου με το δημοτικό λεωφορείο από και προς το Κέντρο υγείας Μήλου.

Τέλος το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μήλου το οποίο έκανε ό,τι μπορούσε για την ολοκλήρωση μίας ανώδυνης και ευχάριστης αιμοδοσίας. Ευελπιστούμε και στις επόμενες αιμοδοσίες να υπάρχει παρόμοια στήριξη και ανταπόκριση του Κόσμου.