Δήμος Μήλου

Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μήλου, διοργάνωσε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2019, μια όμορφη εκδήλωση προς τιμήν των ηλικιωμένων του νησιού, για τον εορτασμό της «Παγκόσμιας Ημέρας των Ηλικιωμένων». Της εκδήλωσης προηγήθηκε, όπως κάθε χρόνο, η τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στη μνήμη των δωρητών του Γηροκομείου, Αντώνη – Ελένης Λιλλή και Δημήτρη Λιλλή,  στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου.

Η βραδιά ξεκίνησε με το Δήμαρχο Μήλου κ.Μανώλη Μικέλη που χαιρέτισε την εκδήλωση δηλώνοντας πάντα αρωγός στις δράσεις για την τρίτη ηλικία και ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία.

kapi pagkosmia hlikiwmenwn2019e

Ακολούθησε ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα «Σύγχρονη Προσέγγιση Φυσιοθεραπευτικής Αποκατάστασης στην Τρίτη Ηλικία» από τους Φραγκίσκο Νικολακάκο, Φυσικοθεραπευτή OMT, MSc και Ηλιάννα Καμπούρη, Φυσικοθεραπεύτρια ΟΜΤ, καθώς και προβολή βίντεο από τη συμμετοχή της χορευτικής ομάδας του Κ.Α.Π.Η. Δήμου Μήλου στο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πάτρα.

Η βραδιά έκλεισε με την έξοχη εμφάνιση της ομάδας χορού, σε τέσσερα παραδοσιακά τραγούδια, καταφέρνοντας να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους με τους νησιώτικους χορευτικούς ρυθμούς. 

kapi pagkosmia hlikiwmenwn2019a

Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωση αυτής.

*Στο Super Market Alfa - Βήχος Δαμιανός για την ευγενική χορηγία των προιόντων του

*Στη χοροδιδάσκαλο κα Μαρία Ζούλια για την εθελοντική προσφορά στη δημιουργία της ομάδας χορού των μελών του Κ.Α.Π.Η.

*Στο προσωπικό του Δήμου για την ακούραστη προσφορά υπηρεσιών ώστε να πραγματοποιούνται με επιτυχία τέτοιες εκδηλώσεις

Και του χρόνου !!!

kapi pagkosmia hlikiwmenwn2019c

kapi pagkosmia hlikiwmenwn2019b