Δήμος Μήλου

festival-2016

Με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 23ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Δήμου Μήλου. Η έναρξη του Φεστιβάλ έγινε με τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Αρχαίου Θεάτρου Μήλου και την θεατρική παράσταση «Ο Διάλογος των Μηλίων», παρουσία πολλών συνδημοτών μας και μεγάλου αριθμού επισκεπτών, πολλοί εκ των οποίων εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β΄ βαθμού. Κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ, το διάστημα από 9 έως 19 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκαν οκτώ μουσικές/θεατρικές εκδηλώσεις που παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Στον απόηχο της  επιτυχημένης διοργάνωσης του φετινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Μήλου, ο Δήμαρχος Μήλου Γεράσιμος Δαμουλάκης, ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν κι ενίσχυσαν το όραμά του, για μια διοργάνωση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και συνάδει με την ανακήρυξη του έτους 2016 ως «Έτος Πολιτισμού για την Μήλο», πλαισιωμένη με θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστεί τους πολιτιστικούς και κοινωνικούς συλλόγους, φορείς και καλλιτέχνες που συμμετείχαν ενεργά με  εκδηλώσεις, την Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου Μήλου και ιδιαιτέρως τις κυρίες Τσερώνη Στέλλα και Ελένη Ψαθά, τη χορηγό εταιρία Imerys Α.Ε., τον χορηγό επικοινωνίας MEGA CHANNEL, τα τοπικά ΜΜΕ, τους εθελοντές, και το προσωπικό του Δήμου Μήλου.