Δήμος Μήλου

dimos-logo2016

Ο Δήμος Μήλου ενημερώνει τους νέους και τις νέες του νησιού μας, για το 1ο Summer Camp που διοργανώνει η ΄΄Ομάδα Νέων – Be Part ΄΄ στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Παραθέτουμε το έντυπο που μας εστάλη, προς ενημέρωσή σας

«Η Oμάδα Νέων Ηρακλείου “Be Part” διοργανώνει το 1ο Summer Camp, 29/9- 3/10/2018 στο μαγευτικό Ηράκλειο, Κρήτης  με την ευγενική χορηγία της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Διαφάνειας – Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος του Δήμου Ηρακλείου και με την υποστήριξη του Europe Direct της Περιφέρειας Κρήτης.

Αυτό το εναλλακτικό πρόγραμμα διακοπών μπορεί να αποτελέσει τον «οδηγό» της προσωπικής σου ανάπτυξης. Είσαι 18-30 και θέλεις να γνωρίσεις νέους από όλη την Ευρώπη (και όχι μόνο), να γευτείς τοπικά τους προϊόντα και να εξασκήσεις τα αγγλικά σου? Ή μήπως σου αρέσει να βγαίνεις εκτός της «ζώνης άνεσης» σου με σκοπό την ανάπτυξη δεξιοτήτων σου? Αυτή είναι η ευκαιρία σου για να κάνεις ένα βήμα μπροστά.

Διάβασε το φυλλάδιο πληροφοριών (https://www.dropbox.com/s/3388l9jq6bz6rp8/Infopack-Youth-Exchange-Step-Up%205th%20August%20%282%29.pdf?dl=0 ) και έλα να μας γνωρίσεις (μαζί με την παρέα σου) ;)

Για την αίτηση συμμετοχής, στείλε mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.!

Δεκτοί ΄Ελληνες και ξένοι συμμετέχοντες. Δεν χρηματοδοτείται από την ΕΕ.

Προθεσμία αιτήσεων: 05/08!»