Δήμος Μήλου

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Εμμανουήλ Μικέλης ενημερώνει πως η συνέντευξή του στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Μήλου θα αναβληθεί με σκοπό να πραγματοποιηθεί ανοιχτή συνέντευξή, με συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, με πρόσκληση σε φορείς και δημότες του νησιού που θα επιθυμούν να παρευρεθούν. Θα ακολουθήσει εντός της ερχόμενης εβδομάδας η ηλεκτρονική πρόσκληση. 

Μία μέρα πριν είχε ανακοινωθεί από τον Κώστα Μακρή ότι ο Δήμαρχος Μήλου θα του παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη που θα μεταδιδόταν από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Milos FM 108» αναφέροντας:

«Θεωρώντας ότι είναι δημοκρατικό και απαραίτητο  να είναι ενημερωμένοι οι πολίτες, ο Δήμαρχος Μήλου Μανώλης Μικελης , θα παραχωρήσει ραδιοφωνική συνέντευξη, την Κυριακή 9/2/20 και ώρα 13.00 σε ζωντανή σύνδεση με τον σταθμό «Milos FM 108» όπου θα κληθεί να απαντήσει σε όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν το νησί μας.

Οι ερωτήσεις  θα υποβληθούν από τον Κώστα Μακρή και θα αναφέρονται μεταξύ άλλων, στα οικονομικά του Δήμου, τον ΧΥΤΑ, το Κέντρο Υγείας, το Γηροκομείο τον βιολογικό, τα δίκτυα του Αδάμαντα και Πολλωνίων, το νέο λιμάνι στου Πολυχρόνη, το οδικό δίκτυο, τον φωτισμό του νησιού, τις παραλίες, και φυσικά την θέση του Δήμου με θέματα σχετικά με την γεωθερμία και τις ανεμογεννήτριες που οσονούπω έρχονται.»