Συνεδριάσεις Δήμου

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου την Τρίτη 29/11 – Αναλυτικά τα θέματα.

dimos-logo2016

Με 8 θέματα ημερησίας διάταξης θα πραγματοποιηθεί η προσεχής συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μήλου, την Τρίτη 29/11 στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν:

Θέμα 1ο : Έγκριση υποβολής πρότασης στο ΕΠ «Υποδομές μεταφορών, περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη» Άξονας Προτεραιότητας 14, με τίτλο «Δράσεις για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Αποβλήτων»

Εισηγητής : Δήμαρχος

Θέμα 2ο : Έγκριση χρηματοπιστωτικού ιδρύματος με το οποίο θα συνομολογηθεί δάνειο για την προμήθεια δύο κινητών ηλεκτροχημικών μονάδων επεξεργασίας αστικών λυμάτων και έγκριση των γενικών όρων του δανείου

Εισηγητής : Δήμαρχος

Θέμα 3ο : Καθορισμός τμημάτων κοινόχρηστων χώρων των οποίων επιτρέπεται η παραχώρηση της χρήσης για το έτος 2017

Εισηγήτρια : Καμακάρη Αντωνία

Θέμα 4ο : Καθορισμός τελών ανταποδοτικών υπηρεσιών Δήμου Μήλου για το έτος 2017

Εισηγήτρια : Καμακάρη Αντωνία

Θέμα 5ο : Καθορισμός μη ανταποδοτικών τελών Δήμου Μήλου για το έτος 2017

Εισηγήτρια : Καμακάρη Αντωνία

Θέμα 6ο : 6η Τροποποίηση Τεχνικού προγράμματος Δήμου Μήλου έτους 2016

Εισηγητής : Τασιόπουλος Μάρκος

Θέμα 7ο : Τροποποίηση της υπ’ αριθ. 116/2016 απόφασης ΔΣ που αφορά στην αίτηση χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΔΑΜΑΝΤΑ»

Εισηγητής : Τασιόπουλος Μάρκος

Θέμα 8ο : Έγκριση μετακινήσεων Δημάρχου, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Επιτροπών

Εισηγητής : Πρόεδρος ΔΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.