Ανακοινώσεις Δήμου

Στην Έκθεση Φωτογραφίας στο Γερμανικό Καταφύγιο το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μήλου.

14-2018

Το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Μήλου, στα πλαίσια των καθιερωμένων συναντήσεων των μελών του κάθε Τετάρτη απόγευμα, σας καλεί την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 6.00 μ.μ. στην Αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. με σκοπό την αναχώρηση για την Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ … μια εικόνα χίλιες λέξεις» που έχει ως θέμα τις γερμανικές θηριωδίες κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην ελληνική επικράτεια και φιλοξενείται για λίγες ημέρες στο Γερμανικό Καταφύγιο του Αδάμαντα.

Το λεωφορείο του Δήμου, για τη μεταφορά των μελών στο χώρο του Κ.Α.Π.Η., θα ξεκινήσει στις 5.30 το απόγευμα από την Τρυπητή και θα περάσει από ΟΤΕ – Πλάκα – Πλάκες – Τριοβασάλους – Καρόδρομο – Αδάμαντα (Τράπεζα Πειραιώς)

Αν υπάρχουν μέλη από Πολλώνια και Ζεφυρία που επιθυμούν να παρευρεθούν,   να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22870-22149 για περαιτέρω συνεννόηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.