Ανακοινώσεις Δήμου

Σε λειτουργία οι παιδικές χαρές στον Τριοβάσαλο και στα Πολλώνια.

paidikes-xares0218

Η Δημοτική Κοινότητα Τριοβασάλου ενημερώνει όλους τους κατοίκους ότι οι παιδικές χαρές του Τριοβασάλου και των Πολλωνίων που βρίσκονται εντός των ορίων της Δ.Κ. Τριοβασάλου λειτουργούν πλέον κανονικά καθώς πιστοποιήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου εσωτερικών και της περιφέρειας.

Να ευχαριστήσουμε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους υπαλλήλους που ασχολήθηκαν με το θέμα και ιδιαίτερα τον εξωραϊστικό σύλλογο Τριοβασάλου και τον ΠΟ.Σ.ΠΟ.Μ για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν για την αγορά και επισκευή των οργάνων των παιδικών χαρών.  

Η πιστοποίηση των παιδικών χαρών ισχύει για 1 έτος(2018) και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται η βοήθεια όλων ,ώστε να μπορέσουμε να τις διατηρήσουμε σε καλή κατάσταση για να μπορούμε να πάρουμε και τον επόμενο χρόνο πιστοποίηση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.