SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 26 Μαΐου, 2019 22:09

Μετά από μια μάχη που κρίθηκε στο νήμα, Γεράσιμος Δαμουλάκης και Μανώλης Μικέλης με ποσοστά 35,85% ο πρώτος και 35,12% ο δεύτερος θα λύσουν τις πολιτικές διαφορές τους στον β’ γύρο, στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής 2 Ιουνίου.

Ο Συνδυασμός «Πρώτα η Μήλος» με επικεφαλή τον νυν δήμαρχο Μήλου Γεράσιμο Δαμουλάκη έλαβε 1025 ψήφους, ενώ ο συνδυασμός «Μήλος για Όλους» με υποψήφιο δήμαρχο Μήλου το Μανώλη Μικέλη έλαβε 1004 ψήφους.

Αβέρκης Γαϊτανής και Γιώργος Μαρτάκης έδωσαν με αξιοπρέπεια τον δικό τους αγώνα και έλαβαν ποσοστά 17,15% και 11,68% αντίστοιχα με 496 και 334 ψήφους.

Ο Γιώργος Μαρτάκης μάλιστα πέρασε με εκπροσώπους του συνδυασμού του από το εκλογικό κέντρο του Μανώλη Μικέλη τον συνεχάρη και του δήλωσε την στήριξη του.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 26 Μαΐου, 2019 22:09Categories: Μήλος Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα