Τα καλύτερα της Μήλου!

Μια από τις ομορφότερες και συνάμα πιο παραδοσιακές παραλίες της Μήλου, η παραλία που ξεχωρίζει στην πρώτη ματιά από την Πλάκα, τα Μάρμαρα και το Κάστρο, η παραλία που έχουν κολυμπήσει οι περισσότεροι κάτοικοι και επισκέπτες της Μήλου και έχει σημαδέψει παιδικά και παιδικά χρόνια, η Πλάθιενα!

Η παραλία που σταθερά είχε τον χώρο στον οποίο μπορούσες να ξεδιψάσεις, να ξαποστάσεις, να τσιμπήσεις κάτι και να περάσεις την ημέρα σου μέχρι το τελευταίο ηλιοβασίλεμα, η Πλάθιενα!

plathiena sunrise sunset1

Η παραλία που δεν αδειάζει αν δεν νυχτώσει, γιατί παρότι είναι η πιο κοντινή στους μη παραθαλάσσιους οικισμούς της Μήλου, δεν σου κάνει καρδιά να φύγεις αν δεν βουτήξει ο ήλιος στα τιρκουάζ νερά της, ακριβώς μπροστά στα μάτια σου!

Η Πλάθιενα λοιπόν δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα χώρο όπως αυτόν που ανανέωσαν και μεταμόρφωσαν με μοναδικό τρόπο ο Ηλίας και η Ελένη, το Plathiena Foodies Beach Bar «Sunrise to Sunset»!

plathiena sunrise sunset5

Με έμφαση στην ασφάλεια των επισκεπτών στα χρόνια του κορονοϊού το Plathiena Foodies Beach Bar «Sunrise to Sunset» είναι πλέον ένας χώρος που εκτός από εξαιρετικό καφέ με εξειδικευμένο barista, προσφέρει και την δυνατότητα μιας εμπνευσμένης παραδοσιακής κουζίνας, στηριγμένη σε ελληνικά προϊόντα.

Μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας, με το μαγιό σας, χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από την παραλία ή ακόμα και από τις ξαπλώστρες! Μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ από όποιο σημείο της παραλίας βρίσκεστε, καθώς το Plathiena Foodies Beach Bar «Sunrise to Sunset» έχει φροντίσει και γι’ αυτό!

plathiena sunrise sunset2

Στον ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο του μπορείτε να κάνετε το ντους σας μετά το μπάνιο στις νέες σύγχρονες ντουζιέρες του Plathiena Foodies Beach Bar «Sunrise to Sunset», να παίξετε beach volley και να απολαύσετε ένα μοναδικό cocktail!

Αν η Πλάθιενα ήταν ούτως ή άλλως στις must επιλογές σας, από φέτος το καλοκαίρι γίνεται top προορισμός παραλίας στη Μήλο! Δοκιμάστε την για να επιβεβαιωθούμε!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2287023207

plathiena sunrise sunset3

plathiena sunrise sunset4