Ευχαριστήριο Παμμηλιακού για την Γιορτή του Κρασιού 2016.

giorth-krasiou

Το Δ.Σ. του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για ακόμα μια χρονιά τις τοπικές επιχειρήσεις του νησιού και τα φυσικά πρόσωπα- χορηγούς για την πολύτιμη οικονομική τους συνεισφορά ώστε να πραγματοποιηθεί η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ 2016 που διοργάνωσε ο Σύλλογος στις 3 Σεπτεμβρίου στην παιδική χαρά Πέρα Τριοβασάλου,

Ειδικότερα:

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ: ΑΡΤΕΜΗΣ (κ. Αντώνιο Βήχο), ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟΣ (κ. Βασίλειο Παπικινό),

ΤΑ ΓΛΑΡΟΝΗΣΙΑ (κ. Πέτρο Βαμβακάρη), ΖΥΓΟΣ (κ.Μαρίνα Βαμβακάρη), ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (κ. Γιώργο Ευρυπίδη),

SUPER MARKET: CARREFUR (κ Γιώργο Κρέτση), ΤΣΑΚΑΝΟΣ (Βήχου Μαρία).

ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ:   MILORS (κ. Μιχάλη Ζούλια),

ΚΑΦΕΝΕΙΑ: ΣΤΕΚΙ (κ. Πανώριο Μανώλη),

ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ: ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ (κ. Bικελή Ιωάννη),

ΚΑΒΕΣ: κ. ΒΗΧΟΣ Γιάννης (ΚΑΛΟΣ).

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ: ΓΙΑΣΕΜΙ.

ΕΜΠΟΡΙΟ ΞΥΛΕΙΑΣ κ Πουλάκη Αντώνιο,

ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΙΟ κ Πουλάκη Αντωνίου,

ΠΑΓΟΠΩΛΗ κ Δημήτριο Κολιαράκη,

καθώς και το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ κ.Σφίγγα Αντρέα

Ευχαριστούμε επίσης:

ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΗΛΟΥ, τον κ Δήμαρχο Γεράσιμο Δαμουλάκη,

τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πέρα Τριοβασάλου κ Ιωάννη Νίνο, τους υπαλλήλους-ηλεκτρολόγους του Δήμου Μήλου κ Σκεπαθιανό Κων/νο και Αντώνιο Βήχο,

Την IMERYS AE και τους κ Τζίντζο Σπυρίδωνα, Άννα ΒΌΓΛΗ, και Μανούσο Καντσό,

τον κ. Νικόλαο ΧΡΟΝΗ (RIVA TRAVEL)

Τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΠΕΡΑ ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΥ,

Τις κκ Άννα Μαρουδίτση, Γεωργία Νίνου, Δήμητρα Κολέτσιου, Ευμορφία Σούρα, Κατερίνα Βήχου,

Τους κκ Μανώλη Κουρέλη, Ιώαννη Παγώνη, Λιβάνιο Γεώργιο, Φρατζεσκάκη Γεώργιο, Πατρικάκο Βασίλειο, Ραπανάκη Ανδρέα, Μουστάκα Νικήτα, Πρεβενά Στεφανή, Β.Ν, Νικόλαο Ζούλια (ΚΑΠΝΙΤΖΗ), Μάριο Μαυρογιάννη και Ιωάννη Τσιριγώτη (ΠΑΤΑΚΟΣ),

Και τέλος όλους όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση .

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.