Ευχαριστήριο Παμμηλιακού σε ναυτιλιακές εταιρίες και δήμαρχο Μήλου.

pammi2016

Ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ. ευχαριστεί τον Δήμαρχο Μήλου κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη για τις ενέργειες του προς υποστήριξη του συλλόγου μας, τον κ. Μπεκραντώνη Ιωάννη από Άνω Μερά για την εξυπηρέτηση της ομάδος μας στην Άνδρο και τις Ναυτιλιακές εταιρείες FAST FERRIES, ZANTE FERRIES και HELLENIC SEAWAYS για την διευκόλυνση των μετακινήσεων της ομάδος μας. Τέτοιες ενέργειες προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι. Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλά ταξίδια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα "Αθλητικές Ακαδημίες" του ΟΠΑΠ, παρακαλούνται οι γονείς των αθλητών της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου με χρονολογία γέννησης 2004 και μετά, να περάσουν από τα γραφεία του συλλόγου μας καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή 6-8μ.μ. για να παραλάβουν δωρεάν επικαλαμίδες.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.