Στέγαση στο κλειστό γήπεδο βόλεϊ του Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Μήλου ζητάει ο Ιέρακας.

ierakas-volei

Mε επιστολή της Επιτροπής Γονέων Παιδιών του Τμήματος Βόλει Κορασίδων-Παίδων ο Ιέρακας στην προσπάθεια να βρεθεί λύση για την περιστασιακή στέγαση του τμήματος του το διάστημα που λόγω κακοκαιρίας ή έλλειψης φωτισμού δεν μπορούν να φιλοξενηθούν αυτά στο ανοικτό γήπεδο βόλευ ζητάει από την διεύθυνση του Γυμνασίου-Γενικού Λυκείου Μήλου την άδεια χρήσης του γυμναστηρίου του σχολείου.

Όπως αναφέρεται, εκ μερους του Α.Σ. Ιέραξ έχει γίνει σχετικό αίτημα και προς την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής η οποία δήλωσε αναρμό να κάνει εισήγηση αλλά και στην πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μήλου κα Ζ.Τούρλου από την οποία αναμένεται άμεσα η θετική(;) της απόφαση.

Εκ μερους του Δ.Σ. του Α.Σ. Ιέραξ Μήλου

Ο πρόεδρος

Α.Μ.Δεληβασιλειου

Η επιστολή της Επιτροπής Γονέων Παιδιών...

Οι υπογραφές...

«Θα ήθελα να σημειώσω μια διευκρίνιση για την ανοιχτή επιστολή που συνέγραψα  το Σάββατο. Αναφορικά με τον Δήμο Μήλου απλά το ανέφερα ως μέρος της διαδικασίας  για την έκδοση του δελτίου και συγκεκριμένα χρειάστηκε  ένα γνήσιο υπογραφής από το ΚΕΠ του Δήμου Μήλου για την αίτηση που απευθυνόταν στην ΕΠΟ. Ο Δήμος Μήλου σε καμία των περιπτώσεων δεν φέρει ευθύνη σχετικά με το δελτίο καθώς είναι γνωστό πως δεν εκδίδει τέτοιους είδους δελτία.

 

Ευχαριστώ,

 

Μπεκογιάννη Ηλίας»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.