Εγκατάσταση χλοοτάπητα & βελτίωση εγκαταστάσεων σε γήπεδα των Κυκλάδων.

gipeda-kiklades

Την προκήρυξη Δημόσιου Διεθνή Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση χλοοτάπητων και περαιτέρω βελτίωσης των εγκαταστάσεων των γηπέδων ποδοσφαίρου σε πέντε νησιά των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στην Αμοργό, την Κύθνο, το Κουφονήσι, τη Σύρο και την Τήνο, υπέγραψε χθες ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος .

Το έργο, συνολικού εκτιμώμενου προϋπολογισμού 486.724,80 ευρώ, είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων μηνών από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο, αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Λεονταρίτης :"Ως αιρετή Περιφέρεια υπερβαίνουμε τις αρμοδιότητές μας και συντηρούμε αθλητικούς χώρους, στεκόμενοι με σεβασμό και ενδιαφέρoν στους αθλούμενους, τους αθλητικούς συλλόγους και τους Δήμους. Ως Περιφερειακή αρχή θεωρούμε υποχρέωσή μας να στηρίξουμε τον αθλητισμό, ως απαραίτητο στοιχείο της σωματικής και νοητικής ανάπτυξης των νέων ανθρώπων, ως στοιχείο εκπαίδευσης, κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις πέρα από τον καθαρά αθλητικό τους ρόλο, αποτελούν πόλους έλξης και ενίσχυσης του αθλητικού τουρισμού, τομέα υψηλής προτεραιότητας για την Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου".

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.