Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις νέων υποψηφίων διαιτητών σε Σύρο και Μήλο.

eps-diaithsia0218

Με την εξέταση  νέων υποψηφίων διαιτητών σε Σύρο και Μήλο ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Γιώργος Παρούσης και ο Αρχιδιαιτητής κ. Αποστόλης Σουλτάνης, με εξεταστή τον Προϊστάμενο  6ης Περιφέρειας  ΚΕΔ/ΕΠΟ  κ. Αθανάσιο Νικολακόπουλο  που συνεργάζεται στενά με την ένωση μας για τα θέματα διαιτησίας, είχαν ένα διήμερο εξετάσεων στην Σύρο και την Μήλο, όπου αναμένεται να δούμε κάποιους νέους διαιτητές να αναδεικνύονται.

Προτεραιότητα της επιτροπής διαιτησίας είναι  να οργανωθούν και άλλες σχολές μελλοντικά, καθώς η δύναμη των διαιτητών στις Κυκλάδες δεν επαρκεί, ενώ στόχος είναι και η ποιοτική αναβάθμιση του έμψυχου υλικού.

Φωτογραφίες από τις εξετάσεις...

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.