Εργασίες συντήρησης του συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου.

gipedo-milou

Ο Δήμος Μήλου προκειμένου να εξασφαλίσει τη μέγιστη λειτουργικότητα των γηπέδων του νησιού μας αλλά κυρίως την ασφάλεια μικρών και μεγάλων αθλητών, εκτελεί εργασίες συντήρησης του συνθετικού χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου  Μήλου καθώς και των γηπέδων 5*5 των Δημοτικών Σχολείων Τριοβασάλου και Αδάμαντα, βάσει της σύμβασης που έχει υπογραφεί με την ανάδοχο εταιρεία ΑCTIONPLAΥ.

Η Δημοτική Αρχή Μήλου έχοντας θέσει ως προτεραιότητα τη δυναμική ένταξη του νησιού μας στον αθλητικό χάρτη του Αιγαίου, έχει δρομολογήσει πέραν των άλλων δράσεων, τη διοργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων το 2021, στο νησί μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση έχει συντάξει μελέτες και έχει προχωρήσει στην αναζήτηση πόρων για την κατασκευή του ταρτάν, υποδομή απαραίτητη για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Πρωταθλητισμός των Μηλίων Αθλητών μας δημιουργεί μια βαριά υποχρέωση για την αναβάθμιση των υποδομών.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλα τα Αθλητικά Σωματεία και τους αθλητές του νησιού μας!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.