Εγγραφή νέων μελών στο νεοσύστατο Πανκυκλαδικό Σύνδεσμο Προπονητων Ποδοσφαιρου.

syndesmos-proponitwnΌπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο «ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ», είναι πλέον αναγνωρισμένο Σωματείο από το Πρωτοδικείου Σύρου. Η προσωρινή διοίκηση του συνδέσμου προχωρά άμεσα σε ενέργειες για την εγγραφή και νέων μελών του συνδέσμου και καλεί όλους τους προπονητές-τριες ποδοσφαίρου των Κυκλάδων που πληρούν τις προϋποθέσεις εγγραφής, να προχωρήσουν σε διαδικασία εγγραφής τους στον Σύνδεσμο, μέχρι την 18/03/2016.

Μέλη του Συνδέσμου μπορούν να γίνουν ημεδαποί ενήλικες, οι οποίοι είναι οι εξής:

 1) Οι διπλωματούχοι της Σχολής Προπονητών Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., καθώς και των σχολών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, όπως έχει καθορισθεί από τις διατάξεις της σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA και της ειδικής συμφωνίας μεταξύ ΕΠΟ και της επιτροπής JIRA.

2) Οι πτυχιούχοι των τμημάτων φυσικής αγωγής και αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) των ελληνικών πανεπιστημίων, με κύρια ειδικότητα το άθλημα του ποδοσφαίρου, που έχουν την ειδική αναγνώριση ισοτιμίας από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, όπως έχουν καθορισθεί από τις διατάξεις της σύμβασης αμοιβαίας αναγνώρισης προπονητικών προσόντων της UEFA.

3) Οι πτυχιούχοι ή κάτοχοι διπλώματος αναγνωρισμένων σχολών προπονητών του εξωτερικού των χωρών του πρωτοκόλλου της αμοιβαίας αναγνώρισης των προπονητικών προσόντων της U.E.F.A., εφόσον συναινεί η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του.

4) Οι διπλωματούχοι των σχολών προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος.

5) Οι πτυχιούχοι των τμημάτων φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) των ελληνικών πανεπιστημίων, με κύρια ειδικότητα το άθλημα του ποδοσφαίρου που διαθέτουν άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες και τα δικαιολογητικά εγγραφής στο σύνδεσμο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6979256274 κος Κάμπαξης Δημήτριος, 6947302291 κος Μανθόπουλος Μιχάλης ή να αποστείλουν mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η προσωρινή διοίκηση.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από το Google για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας.
Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.