Αθλητισμός

aoparou2016afisa

Ματς τελικός, παιχνίδι δίχως «αύριο», ματς doordieκαι άλλους παρόμοιους τίτλους αποκτά ο αγώνας του Παμμηλιακού την Κυριακή 10/4 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου απέναντι στον ΑΟ Πάρου. Η ομάδα της Μήλου έχει μείνει και πάλι πίσω στη μάχη επιβίωσης της στην Α’ Κυκλάδων στα μπαράζ παραμονής μετά τις δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες σε Πάγο και Φιλώτι. Τέσσερα βήματα πριν το τέλος οι «κόκκινοι», αρχής γενομένης από αυτό το ματς, χρειάζονται τους 3 βαθμούς της νίκης στη μάχη αυτή.

Μετά από 6 αγώνες ο Παμμηλιακός βρίσκεται στην 4η θέση των μπαράζ παραμονής, που οδηγεί στην «σωτηρία» μόνο εφόσον ο πρωταθλητής Κυκλάδων κερδίσει την άνοδο του στην Γ’ Εθνική. Κοινώς ρουλέτα που δεν εξαρτάται από τον ίδιο. Η τρίτη θέση που οδηγεί σε σίγουρη παραμονή είναι 5 πόντους μακρυά. Οποιοδήποτε λοιπόν αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα ξεμακρύνει ακόμα περισσότερο αυτό το στόχο.

Το πρόγραμμα που ακολουθεί περιλαμβάνει ταξίδι στην Σίφνο, και κλείνει με 2 συνεχόμενα ματς στη Μήλο με Πάγο και Φιλώτι. Οι 12 βαθμού με ισάριθμες νίκες εξασφαλίζουν την παραμονή. Αν όμως άλλες χρονιές θα ήταν σχεδόν αυτονόητες, φέτος τα νέα παιδιά στην ομάδα, με την στήριξη των «παλιών» χρειάζονται το βροντερό παρόν του κόσμου τους σε αυτή τη διαφορετική φετινή μάχη.

Ο Παύλος Δαούτης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στο στρατόπεδο του ΑΟ Πάρου υπάρχει μεγαλύτερη άνεση. Ο κ.Τριανταφυλλάκος θα ταξιδέψει στη Μήλο με πολλά νέα παιδιά θέλοντας να δώσει ευκαιρίες και να ετοιμάσει το πλάνο της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η βαθμολογία και το υπόλοιπο πρόγραμμα του Παμμηλιακού...

Ο κρίσιμος αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 14.45 και θα τον διευθύνει ο κ.Μαθιουδάκης Γ. με βοηθούς του τον Ρούκης Κ. και την Μαργαριτη Μ.