Αθλητισμός

pammi-mikroi-ploio

Οι προσπάθειες της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου  του Παμμηλιακού, που γίνεται με μεθοδικότητα τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει και αποδίδει καρπούς, καθώς τα ταλέντα της ομάδας έχουν αρχίσει να ξεπετάγονται ένα – ένα.

Η τελευταία διάκριση έχει να κάνει με την διάκριση τριών παικτών από τις ακαδημίες της ομάδας που έχουν περάσει αρκετά στάδια στις προεπιλογές της ΑΕΚ και του Πανιώνιου.

Συγκεκριμένα πληροφορίες που μας ήρθαν από την Αθήνα αναφέρουν ότι, ο Αντώνης Κυρίτσης (2005) και ο Νίκος Πεγκούσης (2006) ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στις δοκιμές του Πανιωνίου και ο Γιώργος Κουλακιώτης (2009) έχει ανάλογη εξέλιξη στη Πάρο.

Το πλάνο με την ανάπτυξη των ακαδημιών του Παμμηλιακού δε σταματά εδώ, καθώς η νεοεκλεγμένη διοίκηση θέλει να δώσει ακόμη περισσότερο βάρος, κατανοώντας ότι οι «μικροί» είναι το μέλλον.

Η επιλογή του Παμμηλιακού ανάμεσα στις καλύτερες 125 ακαδημίες της χώρας και η συμμετοχή του στις εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ, όπως και η παρουσία του σε διάφορα τουρνουά, είναι από τις ενέργειες που είναι ψηλά στην ατζέντα των ανθρώπων του συλλόγου.