Αθλητισμός

nireas-pammi1118

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της σεζόν δίνει την Κυριακή το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου ο Παμμηλιακός, ο οποίος υποδέχεται το Νηρέα Πάρου. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο κυνήγι της 3ης θέσης στο β’ όμιλο του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων Blue Star Ferries και ο ηττημένος ουσιαστικά θα αποχαιρετήσει τις όποιες ελπίδες για την επίτευξη του στόχου αυτού. 

Μια 3η θέση στην οποία βρίσκεται ο Νηρέας με 18 βαθμούς σε 10 αγώνες ενώ η ομάδα της Μήλου βρίσκεται 1 βαθμό πίσω αλλά με έναν αγώνα λιγότερο, καθώς το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον ΑΟ Σερίφου αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Συμπτωματικά και για τον Παμμηλιακό και για το Νηρέα το τελευταίο τους παιχνίδι ήταν κόντρα στον ΑΟ Πάρου, με τους δύο μονομάχους να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις και να έρχονται εξίσου ισόπαλοι με 1-1 με τον δυνατό αντίπαλο τους.

Στον αγώνα του α’ γύρου ο Παμμηλιακός είχε πετύχει μεγάλη νίκη στην Πάρο επί του Νηρέα με 1-2. Θυμίζουμε ότι η 3η θέση του ομίλου οδηγεί υπό προϋποθέσεις στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η βαθμολογία του β'ομίλου του Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων Blue Star Ferries...

Η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου θα ξεκινήσει στις 2.45 το μεσημέρι και θα την διευθύνει ο κ. Ελευθεριάδης Χ. με βοηθούς τους κ.κ. Μαθιουδάκη Γ. Α. και Αντωνάκη Π.