Αθλητισμός

meikth-ethnikh0219

Οι σπουδαίες εμφανίσεις των Μικτών μας ομάδων φαίνεται ότι για ακόμη μία φορά θα κεφαλαιοποιηθούν με την κλήση κάποιων ποδοσφαιριστών στα κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων.

Συγκεκριμένα, η παρουσία του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδα  Κ15 Θόδωρου Ελευθεριάδη στους αγώνες του Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων που έγινε τον Ιανουάριο στη Σύρο και η συνεργασία που έχει με τον  Ενωσιακό προπονητή Γιώργο Μοστράτο, δρομολογεί την παρουσία Κυκλαδιτών στις προπονήσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πράγμα που είχε γίνει και στο παρελθόν με τους Παντελαίο, Βαμβακούση και Καλαβρό.

Ο κ. Ελευθεριάδης επικοινώνησε με τον Γιώργο Μοστράτο, για να του υποδείξει τους πιο φορμαρισμένους παίκτες που θα μπορέσουν να λάβουν μέρος στην προπόνηση της 27ης Φεβρουαρίου που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Οι ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν από τον Γιώργο Μοστράτο είναι οι: Κώστας Γιαννακόπουλος (ΠΑΣ Νάξου), Άγγελος Βαμβακούσης (Πανθηραϊκός), Αντώνης Κυρίτσης (Παμμηλιακός) και Ανδρεας Φέγγης (Πανθηραϊκός).

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι προτάθηκαν και άλλοι ποδοσφαιριστές, αλλά τελικά οι δύο τεχνικοί κατέληξαν σε αυτούς, με την τελική επιλογή να είναι αρκετά δύσκολη, αφού υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από πολλές ενώσεις.

Ο κ. Ελευθεριάδης προχώρησε στο κάλεσμα και οι ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν από τον Γιώργο Μοστράτο κλήθηκαν και είναι οι εξής: Κώστας Γιαννακόπουλος (ΠΑΣ Νάξου), Άγγελος Βαμβακούσης (Πανθηραϊκός), Αντώνης Κυρίτσης (Παμμηλιακός) και Ανδρέας Φέγγης (Πανθηραϊκός).