Αθλητισμός

Ο Παμμηλιακός και συγκεκριμένα τα τμήματα στίβου του συλλόγου προετοιμάζεται για τους διασυλλογικούς αγώνες Κ16, Κ18 και Ανδρών Γυναικών που θα γίνουν μεταξύ 28 και 30 Ιουνίου στη Νάξο.

Ενδιάμεσα στην προετοιμασία υπάρχουν και οι στιγμές χαλάρωσης που ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των αθλητών και της διοίκησης της ομάδας.

Ιδανικός οικοδεσπότης ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Βαμβακάρης, φιλοξένησε την Δευτέρα 22 Ιουνίου τους αθλητές, τους εφόρους και το τεχνικό επιτελείο στο εστιατόριο «Γλαρονήσια» το οποίο διευθύνει και τους παρέθεσε δείπνο.

Στο τραπέζι παρευρέθηκαν οι: Ιάκωβος Κυπραίος και Δημήτρης Πουλάκης (προπονητές), Δημήτρης Ζαγουρής (έφορος στίβου).

Από αθλητές παρόντες ήταν οι: Γιώργος Χαβάκης, Πηνελόπη Βήχου, Μιχαηλία Ζαγουρή, Ελένη Ζαγουρή, Μάριος Λιβάνιος, Βαγγέλης Μάλλης, Αντωνία Βήχου και Δήμητρα Μακρινού.

Όπως ήταν φυσικό, το κλίμα ήταν πολύ καλό και εκτός από συζήτηση γύρο από τους επερχόμενους αγώνες υπήρξαν και αρκετά πειράγματα.

Ο πρόεδρος, Μιχάλης Βαμβακάρης, όπως πάντα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αποστολή και τους ζήτησε να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του αγαπημένου του συλλόγου, του Παμμηλιακού! 

Για τα «Μηλέικα Νέα»

Σπύρος Μάκαρης – SportCyclades.gr