Αθλητισμός

anyfantakhs1

Ο πρόεδρος, οι ποδοσφαιριστές το τεχνικό επιτελείο και τα μέλη της διοίκησης του Παμμηλιακός Α.Σ. ευχόμαστε στον Μιχάλη Ανυφαντάκη καλή συνέχεια και καλή επιτυχία με τη νέα του ομάδα. Τέτοιοι ποδοσφαιριστές – αθλητές κοσμούν με την παρουσία τους το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Στη μικρή παραμονή του στην ομάδα μας, ο Μιχάλης κατάφερε να κερδίσει την αγάπη όλων μας, ενώ υπήρξε υπόδειγμα αθλητή. Εμείς, ως ομάδα δεν θέλουμε να στερήσουμε σε ποδοσφαιριστές όπως το Μιχάλη τη χαρά να αγωνίζονται. Συνεπώς δεν θα μπορούσαμε να πούμε όχι για τη μετακίνηση του στη Λάβα, όπου γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα αγωνιστεί σε περισσότερα παιχνίδια λόγω της δομής του πρωταθλήματος. Ο Παμμηλιακός θα έχει ανοικτές πάντα τις πόρτες του σε μία μελλοντική συνεργασία με τον Μιχάλη Ανυφαντάκη, Του ευχόμαστε αν έχει υγεία και πολλές – πολλές επιτυχίες».

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υποδοχή και την φιλοξενία στην οικογένεια του Παμμηλιακοή και στη Μήλο γενικότερα και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Μιχάλη Βαμβακάρη ο ποιος έκανε τα πάντα να έρθω στην ομάδα!

Ευελπιστώ η δρόμοι να ξανασυναντηθούν κάτω από πιο ευνοϊκές συνθήκες. Για τη νέα μου ομάδα; Έρχομαι σε έναν σύλλογο που είναι μέσα σε όλους τους στόχους, έχει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.»