Αθλητισμός

pammi-pagos-afisa16b

Το παιχνίδι της χρονιάς δίνει την Κυριακή ο Παμμηλιακός στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου για την παραμονή του στην Α’ Κυκλάδων. Η ομάδα της Μήλου θέλει να εκμεταλευθεί την απόρθητη έδρα της και να πετύχει τη νίκη που πιθανόν θα της εξασφαλίσει την 4η θέση και θα την κάνει να ελπίζει και για την 3η. Όπως σας ανέλυσαν πριν λίγες μέρες τα «Μηλέικα Νέα» η 4η θέση οδηγεί σε μονό αγώνα μπαράζ με τον 3ο της Β’ Κυκλάδων Μαρπησσαϊκό, με το νικητή να εξασφαλίζει την παραμονή του.

Ο Παύλος Δαούτης σε αυτόν τον «τελικό» δεν θα έχει στην διάθεση του τον Παναγιώτη Τσιριγωτάκη που αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Πανσιφναϊκό. Και δεν θα τον έχει ούτε με το Φιλώτι την επόμενη εβδομάδα.

Η Διοίκηση του Συλλόγου με σλόγκαν «Ένα νησί, μία ομάδα – Να είστε όλοι εκεί» καλεί τον Μηλέικο κοινό να δώσει βροντερό παρόν την Κυριακή και να σπρώξει τους «κόκκινους» να «λιώσουν» τον Πάγο.

Ο Γιάννης Αργυρός δεν θα ακολουθήσει την ομάδα του Πάγου στην Μήλο, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις θα τον αφήσουν στη Σύρο. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση ο υψηλόσωμος αθλητής του Πάγου δήλωσε στο syros-sports.gr:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Με νίκη στη Μήλο εξασφαλίζουμε την παραμονή μας, ενώ και ο βαθμός της ισοπαλίας είναι αρκετός για να πετύχουμε τον στόχο μας. Η ομάδα μας έχει καλή ψυχολογία. Είμαστε μια οικογένεια. Στα αποδυτήρια υπάρχει άριστο κλίμα και νομίζω ότι μπορούμε να γυρίσουμε από τη Μήλο με το θετικό αποτέλεσμα που θα μας εξασφαλίσει από τώρα την παραμονή».

Ο Παμμηλιακός θα γνωρίζει το αποτέλεσμα των άλλων δύο αγώνων μεταξύ Πανσιφναϊκού-Φιλωτίου και Ανδριακού-ΑΟ Πάρου, που έχουν οριστεί να γίνουν το Σάββατο 14/5, μία μέρα δηλαδή νωρίτερα από τον δικό του αγώνα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.45 και θα την διευθύνει o κ.Ζαράνης Ι. με βοηθούς τους κ.κ.Κουλακιώτη Σ. και Μουτάφη Α.