Αθλητισμός

pam-asteras1718

Πρεμιέρα για τον Παμμηλιακό στο φετινό πρωτάθλημα την Κυριακή 15/10 στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου. Στις 2.30 το μεσημέρι η ομάδα της Μήλου υποδέχεται τον Αστέρα Μαρμάρων από την Πάρο και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί την φετινή σεζόν.

Στόχος των «κόκκινων», που φέτος κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, είναι η ομάδα να βασιστεί στα δικά της παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου και να παίξει καλό ποδόσφαιρο φέρνοντας τον κόσμο στο γήπεδο. Η διοίκηση του Παμμηλιακού έχει κινηθεί με αυτοσκοπό προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Παμμηλιακός θα συμμετάσχει στον 2ο όμιλο της Α' Κατηγορίας στην ΕΠΣ Κυκλάδων με αντιπάλους τις ομάδες: Αστέρας Μαρμάρων, ΑΟ Πάρου, Νηρέας, ΑΟ Σερίφου, Πανσιφναϊκός, ΑΠΣ Κύθνου και Μαρπησσαϊκός. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα ο κόουτς Νίκος Μάλλης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Παναγιώτη Τσιριγωτάκη, καθώς και τους αδελφούς Σοσόλι, Αμαρίλντο και Ντιάγκο. Ο Παμμηλιακός δεν έχει δώσει κάποιο φιλικό αγώνα φέτος, ενώ δεν συμμετείχε και στον θεσμό του Κυπέλλου που ξεκίνησε μία εβδομάδα πριν. Έτσι την Κυριακή δοκιμάζεται κατευθείαν στα βαθιά του πρωταθλήματος χωρίς αγώνες στα πόδια του.

Την Πέμπτη 12/10 πραγματοποιήθηκε αγιασμός κατά την διάρκεια της προπόνησης, ενώ την Κυριακή ο Παμμηλιακός θα αποκαλύψει και τις νέες εμφανίσεις του!

Ο Αστέρας Μαρμάρων έχει δώσει 1 επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Κυκλάδων στο οποίο και ηττήθηκε 1-4 από τον ΠΑΣ Νάξου. Σε χτεσινό αγώνα για τον 2ο όμιλος ο ΑΟ Πάρου κέρδισε 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας τον ΑΟ Σερίφου.

Πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας επίδειξης των τμημάτων της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Παμμηλιακού! Να είστε όλοι εκεί!

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γ.Θ.Μαθιουδάκης με βοηθούς τους Γ.Βάιλα και Γ.Α.Μαθιουδάκη.