Αθλητισμός

apsyrou-afisa2017

Σε μια χρονιά χωρίς ιδιαίτερους στόχους, πέραν του να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ο Παμμηλιακός παίζει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του την Κυριακή 16/10 απέναντι στην ΑΠ Σύρου 2002. Η ομάδα της Μήλου θέλει μέσα σε αυτή τη χρονιά να ξαναχτίσει τον κορμό της ομάδας για τα επόμενα χρόνια και να φέρει και πάλι κοντά της τον κόσμο της, που μετά την χρυσή πενταετία των επιτυχιών έχει ατονίσει μετά την περσινή μέτρια χρονιά, αλλά και την συμμετοχή του συλλόγου από επιλογή στη Β’ Κυκλάδων φέτος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νίκος Μάλλης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ταγκίρη ενώ αμφίβολος είναι και ο Τσιριγωτάκης. Να τονίσουμε ότι οι «κόκκινοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να ξεκολλήσουν από τους -5 βαθμούς που κουβαλούν από πέρυσι και τους καθηλώνουν στην ουρά της βαθμολογίας του Α’ ομίλου. Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα ο Παμμηλιακός ηττήθηκε στην Τήνο από τον ΠΑΣ με 2-0.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3.00 το μεσημέρι και θα τον διευθύνει ο Γ.Μαθιουδάκης του Θ. Με βοηθούς τους Μ. Τερζάκη και Γ.Μαθιουδάκη του Α.