Αθλητισμός

pansifnaikos-filiko2016b

Κάτω από συνθήκες καύσωνα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, Παμμηλιακός και Πανσιφναϊκός έδωσαν το πρώτο φιλικό παιχνίδι για φέτος. Ένα φιλικό που έχει γίνει πια θεσμός για τις δύο ομάδες από τα γειτονικά νησιά από ιδρύσεως του Πανσιφναϊκού και έπειτα, την τελευταία δηλαδή πενταετία. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και φάνηκαν εντελώς ανέτοιμες αλλά με αισιόδοξα δείγματα γραφής. Ιδιαίτερα ο Παμμηλιακός που βρίσκεται στο στάδιο της ανοικοδόμησης με πολλά νέα παιδιά και πολλές αλλαγές στο ρόστερ του σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Το τελικό αποτέλεσμα 0-0 χωρίς πολλές φάσεις στις δύο εστίες, σε έναν αγώνα που διήρκησε με βία 70 λεπτά λόγω της επικείμενης άμεσης επιστροφής της ομάδας του Πανσιφναϊκού στο νησί της με το δρομολόγιο του Speedrunner.

pansifnaikos-filiko2016a

Ο Παμμηλιακός του Νίκου Μάλλη (Βουργά) και του Γιάννη Γέντση πλέον ήταν μεστός στο στήσιμο του μέσα στο γήπεδο. Ο κόουτς του Παμμηλιακού προσπάθησε να μοιράσει τους έμεπιρους παίχτες του ώστε να έχει από δαύτους σε όλες τις γραμμές. Αρχή όλων η έκπληξη με την επιστροφή του Αντώνη Πουλάκη στην ενδεκάδα της ομάδας στη θέση του βασικού γκολκίπερ! Μια θέση που γνωρίζει αλλά έχει παίξει μόνο σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης εντός 90λέπτου. Σε άλλες δοκιμές του ο κ.Μάλλης τοποθέτησε τον αρχηγό Αργύρη Σίδερη στη γραμμή κρούσης παρέα με τον Βασίλη Καμακάρη και πέρασε σε ρόλο κεντρικού αμυντικού τον Ηλία Κυρίτση, που πέρυσι είχε μετατεθεί στα χαφ και την τελευταία πενταετία τον είχαμε συνηθίσει δεξί μπακ! Ένα μικρό διάστημα στο χώρο του κέντρου πέρασε και ο Παναγιώτης Τσιριγωτάκης μαζί με τους «παλιούς» μικρούς Αμαρίλντο Σοσόλι και Μάριο Μπεκογιάννη. Από τους «νέους» μικρούς τις εντυπώσεις έκλεψε ο Μιχάλης Ζούλιας στο ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα σε ρόλο δεξιού μπακ!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Μάλλης): Πουλάκης, Ζούλιας, Δερδελάκος, Κουρέλης, Κυρίτσης, Μπεκογιάννη, Ταγκίρης, Καμακάρης, Σίδερης Α., Σοσόλι Αμ. / Μαρκέτος, Λιβάνιος, Ντόριζας, Σίδερης Στ. Σοσόλι Ντ., Τσιριγωτάκης (απουσίασαν μόνο οι Ατανάσοφ, Μάνη, Δρίλης)

Πανσιφναϊκός (Γκούμας): Κάραβος, Λυκογιάννης, Λεμπέσης, Διαρεμές, Κίτσακης, Μαυρογιάννης, Ζαμπέλης, Ιντριντ, Ρώτας, Συνοδινός / Κολαράκης, Γκόβης, Όνι, Βελής, Πατριάρχης

pansifnaikos-filiko2016