Αθλητισμός

pammi2016

Για την Κυριακή 29/5 όρισε η ΕΠΣ Κυκλάδων το μπαράζ παραμονής, όπως ορίζει το καταστατικό του πρωταθλήματος, ανάμεσα στην 4η ομάδα του ομίλου παραμονής και την ομάδα που κατέλαβε την 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κυκλάδων. Παμμηλιακός και Μαρπησσαϊκός όμως ουσιαστικά έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην Α’ κυκλάδων της σεζόν 2016-17 και θα «αναγκαστούν» σε έναν αδιάφορο αγώνα. Οι «διαμαρτυρίες» των δύο συλλόγων αλλά και σύσσωμης της ποδοσφαιρικής Κυκλαδικής κοινότητας ώστε να αναβληθεί ο αγώνας καλά κρατούν.

Ο Μαρπησσαϊκός έχει ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις εδώ και περίπου ένα μήνα και θα μπορούσε η ΕΠΣ Κυκλάδων, αν μη τι άλλο, να περιμένει την εξέλιξη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνικη ώστε να επανακαθορίσει την λογική πραγματοποίησης αυτού του μπαράζ. Με δεδομένο ότι ο Πανθηραϊκός βρίσκεται με το ένα πόδι στην Γ’ Εθνική (χρειάζεται τυπικά έναν ακόμη βαθμό στα δύο παιχνίδια που απομένουν), ο αγώνας μπαραζ μεταξύ Παμμηλιακού-Μαρπησσαϊκού δεν θα έχει κανένα λόγο να πραγματοποιηθεί και θα ταλαιπωρηθούν οι ομάδες με ένα επιπλέον εξοδολόγιο άνευ λόγου και αιτίας.

Ο αγώνας αν επιμείνει στην απόφαση της η ΕΠΣ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι στη 12.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Σίφνου. Ο Παμμηλιακός με την σειρά του πρότεινε την διεξαγωγή του στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου, καλώντας την ομάδα του Μαρπησσαϊκού σε έναν αγώνα γιορτή για την κοινή παρουσία των δύο ομάδων στην Α’ Κυκλάδων.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο  κ.Τσιριγώτης Σ. με βοηθούς τους τους κ.κ. Μουτάφης Α. και Καλογερά Α.

Ταυτόχρονα με πρόσφατο Δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Κυκλάδων συμμερίζεται ουσιαστικά τα παραπάνω. Αναλυτικά αναφέρει:

Η Ε.Π.Σ. Κυκλάδων αισθάνεται την ανάγκη, μετά τα δημοσιεύματα Aθηναϊκών ιστοσελίδων, να διαψεύσει ότι η Ε.Π.Σ.Κ. θα προσφύγει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο. για τον κ. Τοπολιάτη  και ουδεμία σχέση έχει με όλα αυτά.

Ποτέ δεν γνωρίζαμε που εργάζεται ο κ. Τοπολιάτης και δεν μας απασχολεί καθόλου αυτό. Έχουμε τα δικά μας προβλήματα να ασχοληθούμε και καλό θα ήταν  όλα αυτά τα sites να ασχοληθούν και με αυτά. Πώς δηλαδή τελειώσαμε ένα Πρωτάθλημα, για πολλούς το πιο δύσκολο Πρωτάθλημα της Ελλάδας; Πώς μετακινούνται οι ομάδες από νησί σε νησί κάθε Σαββατοκύριακο τους χειμωνιάτικους μήνες; Πόσα έξοδα έχουν για τις μετακινήσεις τους αυτές;

Με ποιο τρόπο βγαίνουν όλες αυτές οι διαιτησίες και τα εξοδολόγια; Πως μετακινούνται,  για παράδειγμα, οι ομάδες με καΐκια ή με φουσκωτά από Πάρο σε Άνδρο από Μύκονο σε Νάξο  από Μήλο σε Σαντορίνη κλπ; Πόσα χτυποκάρδια έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο; Να μάθετε  με τι χρήματα λειτουργεί η Ένωση και ποιοι ματώνουν οικονομικά.

Αφήστε μας λοιπόν να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα, και εσείς λύστε της δικές σας διαφορές χωρίς να μας βάζετε στη μέση.