Μήλος

Αθλητισμός

anyfantakhs

Τον έμπειρο Πειραιώτη γκολκίπερ με το επιτυχημένο πέρασμα του από τον ΑΜΣ Φιλωτίου και Πανναξιακο, έκλεισε ο Παμμηλιακός! Μια είδηση που επιβεβαιώνει και ο ίδιος με σχετική ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook, από το σχετικό άρθρο-ρεπορτάζ του SportCyclades.

Ο Ανυφαντάκης παρά το γεγονός ότι είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της Αθήνας και του Πειραιά τελικά είπε το ναι στον Παμμηλιακό.

Η ομάδα της Μήλου θέλει να έχει μία καλή πορεία στην Β΄Κυκλάδων και οι άνθρωποι της βλέπουν στα χέρια και την προσωπικότητα του Ανυφαντάκη τον αξιόπιστο γκολκίπερ που θα δώσει σιγουριά στα γκολ ποστ της ομάδας.

Ήδη ο Ανυφαντάκης πραγματοποίησε ταξίδι στη Μήλο, όπου τα βρήκε σε όλα με την διοίκηση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπει κανονικά στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και στην πρεμιέρα κόντρα στον ΠΑΣ στην Τήνο.

Ο Παμμηλιακός μετά την απομάκρυνση του από τη Μήλο για φοιτητικούς λόγους του Θέμη Ζούλια ξέμεινε με τα παιδιά από τις ακαδημίες για την θέση με το νο1, παιδιά που αναμένεται να προωθηθούν υα επόμενα χρόνια.