Αθλητισμός

Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Παμμηλιακός πέτυχε μία ευρεία νίκη επί του αδύναμου Αίαντα Σύρου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, σε έναν αγώνα που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική του 1ου στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Τα γκολ του αγώνα

Οι «κόκκινοι» δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη με 5-0, που ήρθε με γκολ του Ντένις Σάντα στο 30’, του Αντώνη Μαυρογιάννη στο 66' και το 91΄, του Λικάι στο 86' και του Αποστόλη Μαυρογιάννη στο 85΄.

Πλέον η ομάδα του Χρήστου Καραγιαννόπουλου έφτασε τους 6 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στην Σίφνο για το ντέρμπι των Δυτικών Κυκλάδων με τον Πανσιφναϊκό, ενώ ο Αίαντας Σύρου θα έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην πρωτοπόρο Ελλάς Σύρου.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γιώργος Αθ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς τους Κουλακιώτη και Γιώργο Αντ. Μαθιουδάκη

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παμμηλιακός (Χρήστος Καραγιανόπουλος): Λιλής, Κυρίτσης (85΄Μαθιουδάκης), Σοσόλι Α., Σίδερης, Λικάι, Κατσαβάς, Σοσόλι Ν. (76΄Ζούλιας), Ατανάσοφ, Καμακάρης (68΄Μαυρογιάννης Απ.-Παν.), Παπαδημητρίου (46΄Μαυρογιάννης Αντ.), Σάντα

Άγιαξ Σύρου (Στέλιος Καρδάτος): Στεφάνου, Ρούσσος Π. (66΄Ρούσσος Ν., Αλουμανής (32Λαζαρίνος), Παπουδής, Πρέκας, Γαληνός, Μακρυωνίτης (88΄Βαρθαλίτης), Μπλάμο, Κουκουλογιάννης, Κάτρης, Ευμορφόπουλος (71΄Γαλακτίδης)

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου...