Αθλητισμός

Κάτι μεγάλο έρχεται σε επίπεδο Ακαδημιών Ποδοσφαίρου στη Μήλο, είχαν προαναγγείλει από τις 3 Δεκεμβρίου τα «Μηλέικα Νέα», όπως μας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Γιώργος Αμανατίδης που θα ηγείται και της κίνησης αυτής σε συνεργασία, όπως είχατε διαβάσει, με τον Παμμηλιακό!

Ο Γιώργος Αμανατίδης αποτελεί και έναν από τους εμπειρότερους οργανωτές Ακαδημιών στην Ελλάδα, καθώς υπήρξε, από την ημέρα που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, και επί σειρά 12 ετών προπονητής Ακαδημιών του Ολυμπιακού μέχρι και το 2012, χρονιά κατά την οποία ίδρυσε την δική του Ακαδημία «ΑΛΜΑ» στον Άλιμο υπό την σκέπη του Ολυμπιακού.

Με τρεις περίπου μήνες λοιπόν καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, έφτασε η ώρα για το «μεγάλο» τριήμερο ποδοσφαίρου στη Μήλο.

Το τριήμερο λοιπόν 19-20-21 οι Τάσος Θέος, Γιώργος Αμανατίδης και Σωκράτης Κοψαχείλης θα πραγματοποιήσουν στη Μήλο το «Soccer Players Evolution» για ηλικίες γέννησης από 2002 μέχρι 2010.

Πέντε (5) εκπαιδευτικές προπονητικές μονάδες, αξιολόγηση υψηλού επιπέδου παικτών & επιλογές εξέλιξης παικτών θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου!

Πληροφορίες & Δηλώσεις συμμετοχής: 694 637 2705

soccer players evolution

Ταυτόχρονα ο Παμμηλιακός Α.Σ. ανακοινώνει το πρόγραμμα των ιατρικών εξετάσεων για την παραλαβή του πιστοποιητικου υγειας των αθλητών της ακαδημίας ποδοσφαίρου του για την εβδομάδα 15-19 Ιουνίου 2020 και έχει ως εξης:

Κ8-Κ10 Δευτέρα 19.30
Κ12-Κ14 Τρίτη 18:00
Κ16 Τετάρτη 18:00
Κ6 Τετάρτη 19:30

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο κεντρο Υγειας Μήλου!

Ευχαριστουμε την διευθύντρια του Κέντρου Υγειας Μήλου Βαλλα Μορφω για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας!