Αθλητισμός

pammi-aoserifou201018a

Μία ιστορική νίκη πέτυχε ο ΑΟ Σερίφου χθες, που πέρασε νικηφόρα με 0-2 μέσα από την έδρα του Παμμηλιακού συνεχίζοντας με το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα έσπασε την κακή παράδοση που τον θέλει κάθε χρονιά να φεύγει ηττημένος από το νησί της Αφροδίτης.

Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους Σεριφιώτες όμως να δείχνουν για ακόμη μία φορά πως είναι μία πειθαρχημένη και ουσιαστική ομάδα που γνωρίζει πως θα πετύχει τη νίκη.

Το 0-1 έγινε μόλις στο 10ο λεπτό, όπου ο Αλέξανδρος Μαγουλάς βρήκε χώρο για σουτ έξω από την περιοχή και με ένα σουτ – λόμπα πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ανυφαντάκη, ανοίγοντας το σκορ της αναμέτρησης.

Στην επανάληψη ο Παμμηλιακός, προσπάθησε να βρει την απάντηση στο γκολ, η οποία δεν ήρθε ούτε όταν ο ΑΟ Σερίφου έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 55΄λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα στον Κώστα Βαλσαμάκη που έδειξε ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Μαθιουδάκης.

Όσο η υπεροχή του Παμμηλιακού δεν έβρισκε αντίκρισμα, ο Γιάννης Ράμπιας έψαχνε τον τρόπο για να κλειδώσει το ματς και τον βρήκε περνώντας στο παιχνίδι τον Παρίση, ο οποίος στο 75΄, πήρε παράλληλη μπαλιά από τον Ρεβίνθη και με κοντινό πλασέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Παμμηλιακός έμεινε και εκείνος με 10 ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Σταμάτης Σίδερης.

Διαιτητής ήταν ο κ. Γιώργος .Θ. Μαθιουδάκης, με βοηθούς τους κ.κ. Ρούσσο Ε. και Μαθιουδάκη .Α. Γ.

Συνθέσεις

Παμμηλιακός (Νίκος Μάλης): Ανυφαντακης, Σοσόλι Α., Μάνι (70΄Λικάι), Κυρίτσης (90΄Βήχος Π.), Σίδερης, Μίτσι, Μαυρογιάννης Γ. (46΄Νάκκας), Σάντα, Καμακάρης Β., Σοσόλι Τ., Άχμετ (70΄κουρέλης).

Αναπληρωματικός: Βήχος Ν., Μαυρογιάννης Β.

ΑΟ Σερίφου ( Γιάννης Ράμπιας): Βαλσαμάκης Κ., Μαγουλάς Α. (63΄Παρίσης), Παγιολάρι, Ρεβίνθης Ν., Μουστάκας, Μαγουλάς, Λιβάνιος, Παπαδόπουλος, Βαλσαμάκης, Ρεβίνθης Κ. (90΄Αραβαντινός), Παππάς.

Αναπληρωματικοί: Ρώτας, Αδελιανάκης, Τσελάμι, Γούναρης, Γαλανός.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την αναμέτρηση...