Αθλητισμός

pammiliakos1217

Πρωτόγνωρες καταστάσεις στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Με διπλή αγωνιστική θα συνεχιστούν οι υποχρεώσεις του Παμμηλιακού στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου 2 & 3 Φεβρουαρίου.

Η ομάδα της Μήλου θα ταξιδέψει στην Πάρο όπου την Παρασκευή στις 15.45 θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Μαρμάρων στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου. Η ομάδα της Μήλου θα παραμείνει στην Πάρο όπου λιγότερο από 24 ώρες αργότερα, το Σάββατο στις 11.30 το πρωί στο ίδιο γήπεδο θα κοντραριστεί με το Νηρέα!

Σίγουρα το δέλεαρ είναι οικονομικής φύσεως για το Μηλέικο σύλλογο, καθώς με τα έξοδα ενός ταξιδιού θα βγάλει υποχρέωση δύο εκτός έδρας αγώνων, αλλά είναι αδιανόητο να ζητάς από ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να παίξουν εντός λιγότερο από 24 ωρών δύο πολύ σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια σε διαφορετικό νησί με συνολικό ταξίδι που θα ξεπερνά τις 10 ώρες!

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «κόκκινοι» μετά από 2 συνεχόμενες ήττες που διέκοψαν το σερί των 5 νικών θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και έχουν την ευκαιρία να το κάνουν απέναντι στις 2 πιο αδύναμες από τις 4 ομάδες της Πάρου. Ο Αστέρας Μαρμάρων έχει 6 βαθμούς σε 8 αγώνες και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας (όπως θα δείτε στο σχετικό λινκ πιο κάτω) με τέρματα 8-23. Η ομάδα της Νάουσας Πάρου, ο Νηρέας, είναι σε πιο δυσχερή θέση, καθώς βρίσκεται ουραγός στη βαθμολογία με 7 ήττες σε ισάριθμους αγώνες και τέρματα 3-25! Όπως γίνεται κατανοητό ο Παμμηλιακός έχει την ευκαιρία σε ένα διήμερο να καρπωθεί 6 βαθμούς και να ξαναπιάσει την κορυφή της βαθμολογίας προσωρινά.

Δείτε την βαθμολογία του ομίλου εδώ...