Αθλητισμός

pammi-aoparou1018

Παρότι το τελικό 0-0 δείχνει ότι έγινε ένα ματς μέτριο σε φάσεις, κάτι τέτοιο δε συνέβη στη Μήλο, αφού Παμμηλιακός και ο ΑΟ Πάρου έδειξαν ότι διαθέτουν σύνολα με επιθετικές αρετές, ωστόσο στο συγκεκριμένο ματτς δυο ήταν τα στοιχεία που δεν επέτρεψαν να επιτευχθεί κάποιο γκολ.

Η ατυχία και για τον ΑΟ Πάρου το γεγονός ότι βρήκε απέναντι του έναν εξαιρετικό Ανυφαντάκη που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών διατηρώντας ανέπαφη την εστία.

Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του αρχηγού του Παμμηλιακού, Αργύρη Σίδερη που σε μια μονομαχία με τον Μπαρδάνη έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα να αισθανθεί ζαλάδες και να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας προκειμένου να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες. 

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατρών θα χρειαστεί να τοποθετηθεί κολάρο στον ποδοσφαιριστή και να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μερικές ημέρες.

pammi-aoparou1018a

Σε ότι έχει να κάνει με την εικόνα του αγώνα, οι δυο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους στο α' μέρος με μεγαλύτερη το δοκάρι του Σάντα από πλευράς του Παμμηλιακού με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Καλή στιγμή είχε και ο Παπαθεοδώρου σε τετ α τετ, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Ανυφαντάκης, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακή επέμβαση στο φάουλ του Τσούκε.

Λίγο αργότερα το φάουλ του ποδοσφαιριστή του ΑΟ Πάρου κατέληξε μόλις άουτ. 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ (Νίκος Μάλλης) Ανυφαντάκης, Ζούλιας (46' Σοσόλι), Μάνη (70' Μαυρογιάννης), Σιδερής, Κυρίτσης Μπ,, Μήτση, Σιδερής (35' λ.τρ. Νάκας) , Σοσολι, Καμακάρης (80' Λικάι), Παπαδημητρίου, Σάντα.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Χρήστος Γαβαλάς): Χαριστός, Πάπα, Μπαρδάνης, Γκιόκα, Καραγκούνης, Τσουκε, Αρκουλής (77' Ζέλα), Σγουράτι, Τσοκα (62' Σαρρής Α.), Παπαθεοδώρου, Γιουρτζιδής.

Για το Sport Cyclades και τα Μηλέικα Νέα

Κυριάκος Παντζαρίδης

pammi-aoparou1018b

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση