Αθλητισμός

aoparou-ektos0119b

Το κρισιμότερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς δίνει το Σάββατο το μεσημέρι στην Πάρο ο Παμμηλιακός με αντίπαλο τον Αστέρα Μαρμάρων.

Η ομάδα της Μήλου θέλει μόνο τη νίκη και τους 3 βαθμούς στην προσπάθεια της να καταλάβει την 3η θέση στον όμιλο της και μέσα από τα μπαράζ των ομάδων που κατέλαβαν την ίδια θέση από τους άλλους ομίλους να προκριθεί στην τελική φάση της 8αδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Υπάρχει και ένα σενάριο που θέλει τον Παμμηλιακό να παίρνει την 3η θέση ακόμα και με ισοπαλία, αλλά θα πρέπει ο Νηρέας που βρίσκεται στην 5η θέση αυτή την στιγμή να μην κάνει 2 νίκες στα τελευταία 2 παιχνίδια του, αλλά να πάρει μέχρι 4 βαθμούς.

Αναλυτικά η βαθμολογία...

Για να καταλάβουμε τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα να θυμίσουμε ότι στον α’ γύρο ο Αστέρας Μαρμάρων πέρασε με διπλό από τη Μήλο (0-1).

Ο αγώνας στο Δημοτικό Γήπεδο Αρχιλόχου θα ξεκινήσει στις 3.30 το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Μαρτίου και θα τον διευθύνει ο κ. Καλογεράς Α. με βοηθούς τους κ.κ. Ζαράνη Ι. και Ρούσσο Ε.           

Ταυτόχρονα ΑΟ Μυκόνου και Καρτεράδος ξεκινούν τον χορό αυτών των αγώνων μπαράζ την Παρασκευή 1 Μαρτίου στο ουδέτερο Δημοτικό Στάδιο Νάξου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το Sport Cyclades στον παρακάτω σύνδεσμο...