Αθλητισμός

kyritsis-antonis0119

Συνέντευξη στο Sport Cycladesστον Κυριάκο Παντζαρίδη

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 1 Ιανουαρίου 2005, και μεγάλωσε στη Μήλο παίρνοντας τις σωστές βάσεις από την οικογένεια του. Γόνος μιας οικογένειας που καθημερινά δίνει το δικό της αγώνα, ο ακραίος μπακ της Μικτής ΕΠΣ Κυκλάδων και μέλος της Κ16 του Παμμηλιακού, Αντώνης Κυρίτσης, ξεκίνησε να... κλωτσάει τη στρογγυλή θεά από τις πρώτες ημέρες που κοιμόνταν στην παιδική του κούνια.

Τα χρόνια πέρασαν, με το νεαρό άσο να εκφράζει την επιθυμία του στους κηδεμόνες του να εγγραφεί στα τμήματα υποδομής του Παμμηλιακό αφού το.. φλερτ με το ποδοσφαιρο είχε ήδη ξεκινήσει και βρίσκονταν σε προχωρημένο στάδιο.

Αφού διδάχθηκε τα μυστικά του... ποδοσφαίρου από τον κ. Καραπετσάνη ο οποίος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του νεαρού άσου, πλέον, βρίσκεται στο στάδιο της μετάβασης από τα τμήματα υποδομής στην α' ομάδα όπου τη νέα σεζόν είναι δεδομένο ότι θα πάρει το... βάπτισμα του πυρός, αφού ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος πιστεύει πολύ στις δυνατότητες.

Από μικρή ηλικία έκανα βήματα προόδου έχοντας συμμετοχή στο Πανκυκλαδικό Τουρνουά, ξεχωρίζοντας με την επιμονή του να πετύχει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε οτιδήποτε έχει θέσει ως στόχο, με την κλήση του στην Μικτή να αποτελεί την καλύτερη επιβράβευση για τις θυσίες που έχει κάνει ο ίδιος.

Με πυλώνες και ιδανικά στηρίγματα τους γονείς του που βρίσκονται πάντα στο πλάι του, όπως και τον Μιχάλη Βαμβακάρη που είναι ένα πρόσωπο που στέκεται δίπλα στα νέα παιδιά, ο Κυρίτσης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα μας όπου μίλησε για όλους και για όλα.