Αθλητισμός

akadimies2019

Πρόκειται για μια ομάδα που εφόσον βρίσκεται στις Δυτικές Κυκλάδες, δυσκολεύεται αρκετά σε ζητήματα που αφορούν την μετακίνηση της κάθε φορά που χρειάζεται να δώσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο Παμμηλιακός ωστόσο κάνει τιτάνια προσπάθεια όχι μόνο στο τμήμα του ποδοσφαίρου, αλλά και σε εκείνο του στίβου και του μπάσκετ, με τον Μιχάλη Βαμβακάρη και τους συνεργάτες του από το διοικητικό συμβούλιο με καθημερινή προσπάθεια, σε πείσματα καιρών, να έχουν ως στόχο τη βελτίωση αναφορικά με τις συνθήκες προπόνησης για όλους τους αθλητές.

Παρότι οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν είναι αυτές που θα έπρεπε για ένα νησί που το ταλέντο... ξεχειλίζει, οι ''κόκκινοι'' παλεύουν και δείχνουν ότι εφόσον υπάρχει θέληση όλα μπορούν να συμβούν.

Αρνητικός παράγοντας αποτελεί το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετές παραφωνίες με πρόσωπα που ενώ βλέπουν την προσπάθεια που γίνεται αρέσκονται στην κακόβουλη κριτική.  

Το sportcyclades.gr βρέθηκε στη Μήλο όπου είχε την ευκαιρία να σας μεταφέρει την προσπάθεια που γίνεται στον αθλητικό οργανισμό που ονομάζεται 'Παμμηλιακός' συνομιλώντας με παίκτες της ακαδημίας που δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελο τους, προπονητές διοίκηση και σημαντικά πρόσωπα. 

Ακολουθεί το αφιέρωμα

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

Κάμερα: Ελένη Γρίβα