Οι μικροί μας λατρεμένοι φίλοι, αποτελούν την καλύτερη συντροφιά και τους αξίζει η μέγιστη περιποίηση. Όταν λοιπόν επιλέγουμε την τροφή του κατοικιδίου μας, πρέπει πάντα να προσέχουμε την ποιότητα που προσφέρουμε σε αυτό!

Η ξηρά τροφή για κουτάβια είναι το πρώτο στάδιο περιποίησης για το ζωάκι μας και αξίζει να επιλέξουμε την καλύτερη. Παρακάτω θα βρεις τις τροφές που ταιριάζουν στις ανάγκες του κατοικιδίου σου!

ACANA PUPPY LARGE BREED (11.4KG)

Η συγκεκριμένη τροφή είναι ειδικά φτιαγμένη για κουτάβια και διατίθεται σε μεγάλη συσκευασία, καλύπτοντας άμεσα τις ανάγκες του κατοικιδίου σου . Η Acana είναι μια αξιόπιστη και πρωτοποριακή εταιρεία, που δημιουργεί με προσήλωση και αγάπη, τροφές για τα αγαπημένα μας σκυλάκια. 

SAM'S FIELD GRAIN FREE ΒΟΔΙΝΟ (13KG)

Μια ακόμα επιλογή είναι και η τροφή Sam’s Field, με βάση το βοδινό κρέας. Η Sam’s Field είναι μια εταιρεία που εξασφαλίζει την αξιοπιστία στην τροφή του κουταβιού σου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε διάφορα είδη σκυλοτροφών. Μια δοκιμή από το λατρεμένο σου ζωάκι, θα σε πείσει!

Για να προσφέρεις κι εσύ τις καλύτερες τροφές στο σκυλάκι σου, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το e-shop κατάστημα Pet Heart Shop και να προμηθευτείς όλα αυτά που χρειάζεσαι για το κατοικίδιο σου, πάντα με την καλύτερη ποιότητα και τιμές της αγοράς!