digital18-article7

Οι καταναλωτές δίνουν πολύ μεγάλη σημασία στην ποιότητα του κρέατος τη στιγμή που το αγοράζουν και στο πως έχει συντηρηθεί. Επιπλέον πολύ σημαντική λεπτομέρεια είναι από ποιο μέρος του ζώου έχει προέλθει το κομμάτι που θα αγοράσετε καθώς από εκεί προκύπτει τόσο ο τρόπος μαγειρέματος όσο και η θρεπτική αξία του φαγητού.

Ο κατάλληλος άνθρωπος που μπορεί να σας συμβουλέψει για το πώς μπορεί να μαγειρευτεί το κρέας και που εμπιστεύεστε όσο κανένας άλλος για να αγοράσετε το κρέας της εβδομάδας είναι ο χασάπης.

Πως διατηρούνται «επαγγελματικώς» τα κρέατα

Τα νωπά κρέατα διατηρούνται στους 0 βαθμούς κελσίου ώστε να διατηρούνται οι καλύτερες συνθήκες υγιεινής. Μάλιστα ο κρεοπώλης διατηρεί με τον καλύτερο τρόπο τα κρέατα στο ειδικό χαρτί που τα τυλίγει.

Όμως τον κυρίαρχο λόγο στη διατήρηση του κρέατος τον έχει το επαγγελματικό ψυγείο που κάθε κρεοπώλης πρέπει να προμηθευτεί, να συντηρεί και να ελέγχει διαρκώς.

Τα ποιοτικά και επώνυμα επαγγελματικά ψυγεία βιτρίνα είναι το μυστικό

digital18-article7a

Το επαγγελματικό ψυγείο MALAGA που μπορεί οποιοσδήποτε επαγγελματίας να βρει σε πολύ χαμηλή τιμή, είναι κατασκευασμένο με μόνωση πολυουρεθάνης, σύστημα ψύξης nofrost, αυτόματο σύστημα απόψυξης και υψηλής ποιότητας αντιθαμβωτικά κρύσταλλα.

Ζυγαριά ακριβείας

digital18-article7b

Η επαγγελματική ζυγαριά ακριβείας είναι ένα από τα συστήματα που θα μετρήσουν ακριβώς τα γραμμάρια-κιλά κρέατος που χρειάζεται ο πελάτης για να μαγειρέψει. Οι ζυγαριές διαθέτουν και οθόνη πελάτη καθώς και επαναφορτιζόμενη μπαταρία 380 ωρών. Το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε επικοινωνώντας με το stockhousecenter.

Ο εξοπλισμός του κρεοπωλείου σας περιμένει στο StockHouseCenterγια να τον αγοράσετε αν είστε επαγγελματίας κρεοπώλης και αν χρειάζεστε να αναπληρώσετε μία παλιά μηχανή ή ψυγείο. Στην μεγάλη ποικιλία που θα βρείτε Λ. Κηφισού 78 μπορείτε να προμηθευτείτε σνιτσελομηχανές, κούτσουρα κοπής κρέατος, μπαλτάδες, τραπέζια εργασίας και ειδικά ζυμωτήρια.

Μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα από εδώ.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης & την Πολιτική Απορρήτου