Πώς να δημιουργήσετε ένα χώρο γραφείου στο δωμάτιο.

Στο site https://www.theodoridi.com/ μπορείτε να επιλέξετε κορυφαία έπιπλα γραφείου σε συνδυασμό με την εξατομικευμένη προσέγγιση που προσφέρει η εταιρεία στον πελάτη.

Χρειάζεστε χώρο γραφείου, αλλά όχι χώρο αλλού από το υπνοδωμάτιο; Με μερικές συμβουλές, όλα είναι δυνατά.

Επιλέγουμε την τοποθεσία του γραφείου

Στην ιδανική περίπτωση, ο χώρος γραφείου σε ένα υπνοδωμάτιο πρέπει να βρίσκεται κοντά στο παράθυρο, για να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως. Και αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο να γυρίσετε την πλάτη σας ώστε να μην εισέλθει το ηλιακό φως απευθείας στην οθόνη του υπολογιστή. Για τα υπόλοιπα, το μετακινούμε όσο το δυνατόν περισσότερο από το κρεβάτι, αλλά το τοποθετούμε κοντά σε μία ηλεκτρική πρίζα, ώστε να μην υπάρχουν καλώδια σε όλο το δωμάτιο.

Οριοθετούμε το χώρο

Για να δημιουργήσετε μία γωνία σε ένα δωμάτιο με άλλη χρήση, το πρώτο που πρέπει να γίνει είναι να "απομονώσετε" το χώρο. Σαφώς, για να διαχωρίσετε τη ζώνη ύπνου - ανάπαυσης από τη ζώνη εργασίας ακόμη και αν βρίσκονται δίπλα δίπλα!

Εναρμονίζουμε το στυλ

Οριοθετήσετε το χώρο, διαφορετικά η λειτουργία του δωματίου θα αλλάξει. Ο χώρος εργασίας πρέπει να παραμείνει διακριτικός και συνεπώς να ενσωματωθεί με τον υπάρχοντα. Προσαρμόζουμε τα έπιπλα σε χρώμα και στυλ στο διακοσμητικό πνεύμα του υπνοδωματίου.

Η δημιουργία ενός χώρου γραφείου σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο μπορεί να περιορίσει το χώρο. Σε αυτή την περίπτωση δώστε τη δυνατότητα λύσεων εξοικονόμησης χώρου!

Παραδείγματος χάρη πτυσσόμενα γραφεία, ώστε να υπάρχει δυνατότητα αναδίπλωσης όταν δεν χρησιμοποιούνται.

Μία άλλη επιλογή είναι να κρύψετε το γραφείο όσο το δυνατόν περισσότερο όταν δεν το χρησιμοποιείτε. σε αυτή την περίπτωση ενσωματώνεται στα έπιπλα χρησιμοποιώντας ένα τραπέζι βαμμένο με το ίδιο χρώμα με τον τοίχο.

Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα ευέλικτο χώρο γραφείου

Εάν η κρεβατοκάμαρα είναι πολύ μικρή, η ενσωμάτωση ενός γραφείου μπορεί να μετατραπεί σε παζλ, εκτός αν σκεφτείτε την ευελιξία. Ένα γραφείο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως κομοδίνο, ή μπουντουάρ. Η μόνη προϋπόθεση είναι να μπορεί να αποθηκεύεται τέλεια όταν δεν εργάζεστε σε αυτό.

Παρέχεται χώρος αποθήκευσης

Γιά ένα λειτουργικό χώρο γραφείου, γίνονται οι πρακτικές ρυθμίσεις, ανάλογα με τη διαμόρφωση : ράφια πάνω από το γραφείο, βιβλιοθήκη δίπλα του, μονάδα αποθήκευσης από κάτω, καροτσάκι με τροχούς για την γρήγορη μετακίνηση του, μία σανίδα στον τοίχο.

Καθαρίζουμε το γραφείο

Αποφύγετε την υπερφόρτωση του γραφείου με τις βάσεις μολυβιών, τα στοιβαγμένα βιβλία και τα ορατά καλώδια, εκτός αν είναι κρυμμένα σε ντουλάπα.

Αντιθέτως τακτοποιούμε και καθαρίζουμε όσο το δυνατό περισσότερο.

Σκεφτόμαστε το φως

Ενας βελτιστοποιημένος χώρος εργασίας έχεις το φως του, ανεξάρτητα από το πόσο μικρό είναι. Εάν το γραφείο σταθερό και ευρύχωρο, επιλέγουμε μία κομψή διακοσμητική λάμπα γραφείου.

Για εξοικονόμηση χώρου σε ένα πτυσσόμενο γραφείο, σκεφτόμαστε φορητούς λαμπτήρες και φωτιστικά τοίχου.

Όσο για τις γωνίες του γραφείου που είναι τοποθετημένες σε μία θέση ή ένα ντουλάπι, λαμβάνονται υπόψη οι εσοχές.

Επιλέγουμε τη σωστή θέση για το γραφείο.

Όσον αφορά τις καρέκλες γραφείου, όλα αφορούν την ισορροπία και η ισορροπία είναι λεπτή… Τα καλά καθίσματα πρέπει να συνδυάζουν άνεση, στυλ και πρακτικότητα. Ένα σκαμπό είναι δυνατό μόνο για σύντομες συνεδρίες εργασίας, διαφορετικά η πλάτη του καθίσματος είναι απαραίτητη.

Από την άλλη πλευρά, αποφεύγουμε τις μεγάλες πολυθρόνες σε ένα μικρό δωμάτιο, ή τα κάθισμα με τροχούς σε ένα χαλί!