Εσείς τι θα διαλέξετε αεροβόλο ή τουφέκι; Για να μπορέσετε να κάνετε μία σωστή επιλογή παίζει σημαντικό ρόλο να βρείτε και το σωστό brandπου θα σας υποστηρίξει και την εταιρεία που θα μπορεί να σας παρέχει το σωστό service.

Τα αεροβόλα πιστόλια και τα αεροβόλα τουφέκια έχουν μία μεγάλη διαφορά η οποία ανέρχεται στον διαθέσιμο χώρο που έχει ο καθένας για σκοποβολή. Κάποιος που ζει στην επαρχία ή βρίσκεται συχνά στην φύση έχει την πολυτέλεια να αγοράσει ένα τουφέκι λόγω του δραστικού του βεληνεκές. Πρόκειται για ένα ευθύβολο αεροβόλο, που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 50 μέτρα.

Από την άλλη τα αεροβόλα ελατηρίου (όπως αυτά) μπορούν να χρησιμοποιηθούν άνετα από κάποιον που ζει στην πόλη και θέλει ένα αεροβόλο, το οποίο να χρησιμοποιείται ακόμα και σε κλειστούς χώρους, φυσικά λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Κόστος στα αεροβόλα

Ένας έμπειρος αεροβολιστής μπορεί να εκτιμήσει τις ανάγκες του και αν θέλει να αγοράσει ένα όπλο με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας. Για έναν αρχάριο αεροβολιστή ένα όπλο μεσαίας κατηγορίας άρα και χαμηλότερης τιμής είναι ότι πρέπει. Αν αποκτήσει γρήγορα την εμπειρία που απαιτείται τότε μπορεί να περάσει στην αναβάθμιση του όπλου του.

Στην αγορά θα βρείτε πολλά πιστόλια που προσφέρουν τόσο διασκέδαση και ταχεία βολή όσο και δύναμη και ακρίβεια.

Αγοράστε τα online!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Survival θα βρείτε πολύ προσιτές τιμές και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Επιπλέον και πιστόλια και τουφέκια συνδυάζουν πολύ ωραία σχεδίαση και δύναμη. Και βέβαια έρχονται στον χώρο σας όπου κι αν μένετε.

UMAREX WALTHER Αεροβόλο

survival4

Μοντέρνο στα πιο χαρακτηριστικά χρώματα όπλου με χωρητικότητα 8 βλημάτων.

Τουφέκι αεροβόλο της BAM σε απίστευτη προσφορά!

survival5

Με χαλύβδινη κάνη, ρυθμιζόμενη σκανδάλη και κοντάρι από λουστραρισμένο φύλλο οξιάς.

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε ένα καινούργιο αεροβόλο, μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα survival.gr ή επισκεφθείτε τα καταστήματα Survival στην Αθήνα.

 

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης & την Πολιτική Απορρήτου