Η φύση των τροφίμων, οι πρώτες ύλες, οι επεξεργασίες που γίνονται, η συντήρηση των τροφίμων, οι μέθοδοι συντήρησης και οι ανάγκες του καταναλωτή και του επαγγελματία ως προς τα παραπάνω είναι τέτοιες ώστε σε κάθε κατάστημα να είναι αναγκαία κάποια μηχανήματα για την επεξεργασία των τροφίμων.

Εσείς από πού προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα; Το Stock House Center σας προσφέρει σε ανταγωνιστικές τιμές μερικά από τα πιο γνωστά και απαραίτητα μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων.

Μηχανές για λουκάνικα

Εκλεκτός μεζές και για να παρασκευαστεί από εσάς, χρειάζεται πολύ σημαντική διεργασία. Το κάθετο γεμιστικό για λουκάνικα 5 λίτρων, προσφέρει πολύ σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι εύκολο στη λειτουργία και έχει 4 ανοξείδωτα χωνιά γεμίσματος σε διάφορες διαστάσεις.

Ρωτήστε περισσότερα για το προϊόν, πατώντας εδώ.

Κρεατομηχανή HOFFMAN

Μία κρεατομηχανή για τα μεγάλα καταστήματα - εστιατόρια είναι απαραίτητη για την επεξεργασία του κρέατος. Η κρεατομηχανή HOFFMAN είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, μπορεί να παράγει πάνω από 300 kg προϊόν και το κοπτικό σύστημα μπορεί να αφαιρεθεί με μεγάλη ευκολία.

Πριονοκορδέλα αλουμινίου για κατεψυγμένα κρέατα

krometal

 

Για να τεμαχίζετε και να κόβετε πετυχημένα ακόμα και καταψυγμένα προϊόντα, οι πριονοκορδέλες νωπών κρεάτων από inox είναι η καλύτερη λύση για να εξυπηρετήσει από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες ανάγκες.

Θέλετε να βρείτε όλα τα προϊόντα επεξεργασίας τροφίμων στις καλύτερες τιμές της αγοράς; Δείτε μία μεγάλη ποικιλία από το Stock House Center ή εναλλακτικά δείτε οι ίδιοι την τεράστια ποικιλία από την έκθεση στον Κηφισό.

Για επεξεργασία τροφίμων, σε stock, καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα δεν έχετε παρά να επιλέξετε την μεγαλύτερη ποικιλία, από την οποία θα βρείτε το μηχάνημα που καλύπτει επακριβώς τις ανάγκες σας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης & την Πολιτική Απορρήτου