Η σκίαση είναι από τα βασικότερα κομμάτια που κάνουν τον χώρο σας να είναι ολοκληρωμένος. Πρέπει λοιπόν να είστε έτοιμοι σε κάθε ανακαίνιση σπιτιού να επιλέξετε για τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο συστήματα σκίασης που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Η εταιρεία Cornaros προσφέρει μοναδικές λύσεις ποιότητας από πέργκολες, περσίδες και πολλά ακόμα συστήματα που μπορούν να προσφέρουν κορυφαία ποιότητα και αισθητική στον χώρο σας.

Πέργκολα FLEXXY

cornaros-flexxy

Η πέργκολα FLEXXY είναι μία πέργκολα άριστης σχεδίασης, με κορυφαία τεχνολογία και εργονομικό σχεδιασμό. Παρόμοια σχεδίαση μπορείτε να βρείτε σε ένα ευρύ φάσμα μοντέλων, το οποίο συνεχώς ανανεώνεται και βελτιώνεται ώστε να δίνει λύσει σε κάθε ανάγκη κήπου, βεράντας και ταράτσας. Εγκαθίσταται πολύ γρήγορα και ύστερα από συνεννόηση με το ειδικό προσωπικό της εταιρείας μπορεί να σχεδιαστεί αποκλειστικά για εσάς στις διαστάσεις και στο σχήμα που θέλετε.

Στο πάνω μέρος μία πέργκολα μπορεί να φιλοξενήσει είτε ανθεκτικό πανί τέντας ή ακόμα και κρύσταλλο, ενισχύοντας κι άλλο την κομψότητα.

Κάθετες περσίδες - Αντικαθιστούν επάξια τις κουρτίνες

cornaros-persides

Οι περσίδες κάνουν τον χώρο σας να είναι πιο minimal και κρατάνε μακριά τον ενοχλητικό ήλιο, φωτίζοντας παράλληλα τον χώρο. Είναι εργονομικές και μπορούν να σταθούν σε οποιαδήποτε παραλλαγή σκίασης, είτε εντελώς κλειστές είτε ανοιχτές.

Το πλεονέκτημα με τις περσίδες είναι ότι δεν χρειάζονται καμία απολύτως συντήρηση, ούτε καθαρισμό. Εξυπηρετούν τέλεια ακόμα και έναν επαγγελματικό χώρο και σας λύνουν τα χέρια για όλα τα δωμάτια του σπιτιού.

Από την εταιρεία Cornaros μπορείτε να βρείτε μία συλλογή κατακόρυφων περσίδων σε μία μεγάλη ποικιλία υφασμάτων, προσδίδοντας στον χώρο αφαιρετική πολυτέλεια.

Πως θα επικοινωνήσετε με τους ειδικούς τεχνίτες για να πάρετε προσφορά για τον χώρο σας;

Πρώτο βήμα είναι να μπείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας από εδώ και να κλείσετε το ραντεβού σας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9414113, 210 9426815