SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 13 Νοεμβρίου, 2018 16:27

wtm-milos2018

Με την δυναμική ενός ανερχόμενου προορισμού, η Μήλος έκανε αισθητή την παρουσία της στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού,  World Travel Market που έγινε στο Λονδίνο, το διάστημα  5 – 7 Νοεμβρίου 2018.

Οι έγκαιρα προγραμματισμένες συναντήσεις και η ανταπόκριση των εταιρικών επαφών που έγιναν από τον Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Μήλου, κ. Δημήτρη Μωραΐτη κατέδειξαν ότι η Μήλος κεντρίζει ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον του επαγγελματικού κοινού της Ευρώπης, που αναζητά προορισμούς με ποικιλία τουριστικού προϊόντος κάτι  που διαθέτει η Μήλος ως  Νησί – Φαινόμενο (Milos Phenomenon).

Ειδικότερα οι επαφές επικεντρώθηκαν στο γαστρονομικό τουρισμό, στον τουρισμό τρίτης ηλικίας, στον περιπατητικό και στον οικογενειακό τουρισμό.

wtm-milos2018a

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 13 Νοεμβρίου, 2018 16:27Categories: Μήλος Ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα