SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 17 Δεκεμβρίου, 2025 09:17

Η Μουσική Σχολή Μήλου – Πολιτιστικός Σύλλογος «Μηλίων Τέχνες» ανακοίνωσε την έναρξη νέων μαθημάτων παραδοσιακού βιολιού και λαούτου με το νέο έτος, ενισχύοντας τη διδασκαλία της ελληνικής μουσικής παράδοσης στο νησί.

Τα μαθήματα θα παραδίδει ο Μαυρουδής Αντωνίου, ενώ θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων. Η δράση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν ή να εμβαθύνουν στη μουσική κληρονομιά του τόπου, μέσα από οργανωμένη και ποιοτική εκπαίδευση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Μουσική Σχολή Μήλου τις ημέρες Τρίτη έως Παρασκευή, ώρες 16:00–21:00, και το Σάββατο 10:30–15:30, τηλεφωνικά στο 22870 28089 ή στο 6970354799, καθώς και μέσω email στο mousikimilos@gmail.com.

Όπως αναφέρει η Μουσική Σχολή Μήλου – Πολιτιστικός Σύλλογος «Μηλίων Τέχνες», η έναρξη των μαθημάτων από τον Ιανουάριο αποτελεί μια ιδιαίτερα χαρούμενη στιγμή και πρόσκληση σε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν ενεργά στην πολιτιστική ζωή του νησιού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

By Published On: 17 Δεκεμβρίου, 2025 09:17Categories: Μήλος ΕιδήσειςTags: ,

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα