SHARE:

Δημοσιεύτηκε: 10 Δεκεμβρίου, 2025 10:18

Το «Στενό των Χριστουγέννων» στο κεντρικό σοκάκι της Απολλωνίας ετοιμάζεται να υποδεχτεί και φέτος μικρούς και μεγάλους σε μια ζεστή, γιορτινή ατμόσφαιρα. Με πρωτοβουλία και φροντίδα φορέων, συλλόγων, εκπαιδευτικών, μαθητών και εθελοντών, οι δράσεις των ημερών υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία στο χαρούμενο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Ο Δήμος Σίφνου διοργανώνει τη γιορτή έναρξης την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 18:00, στην πλατεία Ραμπαγά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου — ευγενική προσφορά, όπως κάθε χρόνο, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ.κ. Νικοδήμου. Ακολουθούν κεράσματα από τον Σύλλογο Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι», θεατρικό δρώμενο του Θεατρικού Εργαστηρίου Ενηλίκων Σίφνου και καραόκε για παιδιά από τον Σύλλογο Νεολαίας Σίφνου (ΣΥ.ΝΕ.ΣΙ.), με συμμετοχές που μπορούν να δηλωθούν στον κ. Αντώνη Ατσόνιο.

Δράσεις για τους μικρούς επισκέπτες έχει ετοιμάσει και ο Πανσιφναϊκός, ενώ η Loumidis Family Farm θα προσφέρει φωτογράφιση και βόλτες με το αλογάκι «Ιάσονα». Από τον Παιδικό Σταθμό «Το Μικρό Καράβι» θα πραγματοποιηθούν face painting και αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν επίσης μαθητές της Α΄ και Β΄ Γυμνασίου, της Β΄ Λυκείου, καθώς και οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Απολλωνίας και του Δημοτικού Σχολείου Σίφνου. Το πρόγραμμα θα εξελίσσεται κάθε ημέρα από τις 18:00, στις ακόλουθες ημερομηνίες:
10/12, 11/12, 13/12, 14/12, 17/12, 20/12, 21/12, 27/12 και 28/12.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, οι δράσεις θα μεταφέρονται σε άλλη ημέρα.
Η διοργάνωση γίνεται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι», ενώ πολύτιμη είναι και η υποστήριξη του Συλλόγου Νεολαίας Σίφνου «Ο Άγιος Εφραίμ».

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους!


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του
MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη σελίδα του MileikaNea.Gr - τώρα και στο Google News

Ροή Ειδήσεων

Διαβάστε περισσότερα